Uite aici : Draga mea, de la un timp am observat ca-mi pui zambetul pe bunze cand te vad. Este o reactie involuntara care ma face sa fiu fericit, te-as invita cu cea mai mare placere la un dovleac copt, apoi putem vedea cerul, nori frumosi urcandu-ne pe tractorul bunicului. Astazi, iti voi marturisi ca te voi iubi mereu, iar moartea nu va fi o problema pentru sentimentele mele fata de tine, imi voi purta o poza cu tine si in cosciug! Te iubesc! Gata, cele 3 cuvinte sunt ciudate dar sper sa-ti placa!
Chiar daca ai cap de dovleac, eu te iubesc asa cum esti si sper sa te muti cu mine la tara, unde mortalitatea e mai mare, sa deschidem o pompa funebra unde sa vindem costiuge si sa facem plimbari romantice cu tractorul.
Esti frumoasa ca un dovleac, si-ti promit ca te voi duce la starea civila, intr-un "costiug", cu ajutorul unui tractor.
Chiar si,, dovlecul'' in ziua de Halloween nu are o importanta mai mare decat ce insemni tu pentru mine. Daca ar fi sa mor intr-o zi, ultima mea dorinta e sa te am langa mine in,, costiug'' mereu si daca ar fi sa ne casatorim intr-o zi si sa locuim la tara. cu tractorul te-as duce pe parcele de fan sa vedem impreuna rasaritul si sa ne sarutam sub luna. )
Ti-as darui un dovleac ca inel care am sa til aduc intr-un tractor miraculos si-n costiug am sa til las
funda?
Ii poti spune ca Este dulce ca placinta de dovleac, pentru ea ai ajunge pana si in cosciug, ti-ai vinde masina pentru ea si ai merge cu un tractor
vampiressa întreabă:
BebelinaxD întreabă:
anonim_4396 întreabă: