anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU.Anu` trecut n-avem cont aici,deci nu stiu ce s-a discutat despre faza aia cu meteoritul din Rusia,asa ca vreau sa va intreb si eu ceva:toti zic ca bolovanu` ala a fost spart de-o racheta a unor extraterestri care s-au nimerit prin zona…Aveti idee de ce-au facut ei gestul asta? Adica le-a fost mila ca o sa murim? Ne ocrotesc? Sau ce? Sau a facut ei vreun experiment,cum le facem si noi pe-alea ``nucleare``,si deci au ales asa la intamplare pietroiu` si au testat o bomba de-aia de-a lor sa vada ce putere are?
Voi ce spuneti?
Sau sa mergem pe teoria aia ca ei vor sa protejeze Terra,ca sa vina mai tarziu sa stea in ea?
Adica patruleaza prin atmosfera noastra si au grija de planeta sa nu se strice cumva,si cand vede cate-un meteorit dintr`asta periculos,da prin statie cum a facut aia cu ``Huston-we have a problem!``,iar apoi asteapta confirmarea sa trimita ghiuleaua…
Ca ati observat si voi ce tarziu au tras,ca s-a vazut de la balcon cu ochiu` liber.Da` probabil ca le cazuse semnalul,tot din cauza ca meteoritu` a afectat undele radio-magnetice,si a durat ceva pana au refacut legatura…
Ma gandesc ca a fost ca in filmele alea SF cand fix in ultima secunda vine unu` si apasa butonu care trebuie,ca sa anuleze autodistrugerea la nava spatiala,sau invers – cand reuseste in ultima clipa sa iasa cu o capsula de-aia zburatoare,si nava explodeaza in spatele lui, plina cu monstrii de aia urati care i-a mancat toti colegii din echipaj…
In fine…
Deci ce ma sfatuiti sa fac?

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

"Deci ce ma sfatuiti sa fac?"

Să o extratereşti pe sora ta (pe Saturn sau Venus).

| LordBolton a răspuns:

Sa il chemi pe Putin.

UN LOC MISTO : http://xat.com/oameniRAI?p=6%29

| Seducatorul a răspuns:

Se scrie Houston!

| anonim_4396 explică (pentru Seducatorul):

Stiu.Am scris prima data Huston-ui hev a problem, apoi m-am razgandit, si n-am mai corectat tot, ca am si mancarea pe foc si m-am grabit...
Imi cer scuze si iti multumesc pentru cuvintele frumoase ce mi le-ai spus, ma simt alt om acum.>big grin

| Seducatorul a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze acceptatelaughingBro

| kar1GaNNN a răspuns (pentru Seducatorul):

Grea limba romana.

| anonim_4396 explică (pentru kar1GaNNN):

Mie mi se pare turca si araba mai grea. Japoneza nu mai spun...
Sau chineza...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Revin:
Ce să-i ceri omului când nu şi-a găsit încă loc de muncă şi face pe savantul în mediul virtual...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da,imi amintesc ca mi-ai zis asta intr-una din intrebarile mele mai vechi, in care spuneam ca iau ajutor social si ca stau pe banii lu` maica-mea…
In urma cu 2 ani scriam ca umblu prin tomberoane si caut sticle goale, ca sa le duc la magazin si sa le dau pe 2-3 pliculete de ness, si mai ziceam ca mi-am vandut borcanele in care tineam aia 6 hamsteri, ca sa pot sa-mi iau tigari…
Deci data viitoare cand imi mai raspunzi, adauga si chestia asta…
Bine – nu-i musai sa-mi raspunzi, poti sa sari peste intrebarile mele, n-o sa ma supar…

| styaos a răspuns:

N-am citit nimic am trecut direct la întrebare dar la care n-o să răspund.
cine eşti?