| BubblesBlossom a întrebat:

Astazi prietenul meu mi-a zis ca daca tot ne intelegem asa de bine, cat timp sunt plecata in vacanta sa ii dau lui cheia de la casa... i-am dat-o si cand m-am intors mi-a disparut plasma... oare credeti ca i s-a stricat televizorul si l-a imprumutat pe al meu? In fine cand l-am sunat spune:,, Buna m-am mutat in Canada! Lasa un mesaj si te sun eu dupa! (am ramas si fara un set de chei)
CE O FI VRUT SA INSEMNE?

Răspuns Câştigător
| LolNope a răspuns:

Nu l-a imprumutat.

S-a dus cu el in Canada sa il dea copiilor eschimosi orfani,care nu au vazut o plasma in viata lor.

Ce iubit darnic ai, as vrea si eu unul ca al tau.

PS.:@Mary24, mai verifica categoria tu, ca ea a pus-o bine.

7 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Nice dar totusi plasma e un c*cat dar dar chiar daca schimbi incuietoarea brelocul de la cheicrying. valora mult.nici ala de la BCR nu au bani sa-ti imprumute sa-ti iei unul noucrying.trisit.vezi poate are cersetorul de la colt niste bani sa-ti imprumutewinking

| Mary24 a răspuns:

Ai gresit categoria da in fine pai nu trebuia sai dai cheile e clar ca tia furat plasma...si n-are cum sa se mute in canadalaughing du-te pana la el acasa sigur il gasesti acolo

| Mary24 a răspuns:

Na scuzelaughing am gresit eu categ atuncihappy

| Laminin a răspuns:

Cat de amuzant. happy

| MajorAsshole a răspuns:

Anny, REGRET ca scriu asta: daca tu intrebi, ce o fi vrut sa insemne, adica inca nu ti-ai dat seama ca ti-a furat plasma...esti proasta! Imi pare SINCER rau, nu-mi place sa jignesc fetele, dar tu ai o problema. Sa ai o viata usoara!

| BubblesBlossom explică:

Mary n-am gresit categoria ...trebuie doar sa ai simtul umorului...

| BubblesBlossom explică:

Deci ala cu mistou, toti s-au prins in afara de tine ca e o GLUMA si nu este REAL. Apropo, prost e ala carenu se prinde...defapt!