Buna
pai eram mai mica si nu stiam cred ca aveam vreo 5 ani i ar matusa mea este medic ginecolog si avea intr un sertar multe prezervative i ar eu le am luat si le am umflat crezand ca sunt baloane am mai chemat si o fetita care o cunosteam si umflam amandoua la "balonase" iar matusa atunci trebuia sa vina cu oaspeti si au gasit casa plina de prezervative
eram cu mai multi amici eu fiind cea mai mica nu prea stiam ce e rau si ce nu iar unu dintre ei mi a zis sa arunc cu un bolovan in autobuz cand opreste am aruncat iar soferul s a dat jos si ma alerga
eram la bunici si pe la mine venise un vecin de peste strada de aceeasi varsta cu mine si ne am jucat cu papusile iar la un moment dat vine si mama lui si ne am uitat impreuna peste pozele cu el cand era la mare (avea si o poza gol cu bunica lui care il tinea in brate )dupa ce a plecat mama lui eu i am zis dar eu nu am asa intre picioare la care el mi a zis da cum ai ia arata si ne uitam unu la altu in pantaloni pana cand ne a prins bunica
sunt mai multe de povestit
bafta!
M-am dus la paine trebuia sa cumpar paine batut in coaja de cartof si i-am cerut vanzatoarei paine batut in coaja de ****)
Am fost in tot cartieru` sa cumpar smantana de porc Si ma certam cu vanzatoarele ca nu vor sa imi arate raftul. Cand am ajuns acasa mi s-a spus ca a fost o gluma. aveam 11 ani)
am gresit odata camera de hotel, eram manga, bine ca au fost oameni de inteles familia respectiva ca ma alegeam si cu ochii umflati, chestia e ca m-au lasat sa dorm pe covor pina dimineata
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: