| JustSmileAndSmile a întrebat:

Care este cel mai "crazy" lucru pe care l-ati facut in anul care tocmai a trecut (2012)?

23 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Habar nu am, sunt destule. oh go on

| єχcєєℓ a răspuns:

Am dansat dezbracat in casa(cand parintii nu's acasa)pe Gangnam Style!laughing

| KRIIIX a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Eu pe " I'm sexy and I know it! "

| єχcєєℓ a răspuns (pentru KRIIIX):

Si te-a vazut cineva?

Nu, oglinda atat laughing)! Pe tine te-a vazut cineva? rolling on the floor)

Sa vezi ce perversa dupa cap iti iei daca ma mai intrebi intimitatirolling on the floor(glumesc... poate)
Pai eu singur m-am vazut.Nu eram in baie sa ma uit la oglinda dar era camera plina de poze cu minelaughing

Afla lumea noi hobby-uri. Nu ai cum sa-mi dai perversa, nu suntem din acelasi orass laughing))) si eu de obicei merg cu spatele rolling on the floor)))

Pai ai mai luat perverse peste cap de te-au cracanat atatia de nu mai sti directia?laughing

Nu frate, stai chill. era o gluma. Chiar daca am fi din acelasi oras, nu cred ca "me-ai" cracana tu mie directia rolling on the floor))))

Pai da cine a zis ca eu te "cracan"?laughing

Nimeni laughing) da cine a zis ca " ti-au " se scrie " te-au " rolling on the floor))?

Un gogoshar.laughingAm gresit si eu din graba ca de..omu mai greseste cand mananca nutellalaughing

Bai, nu va mai laudati ca aveti nutella laughing) ca sunteti penibili! Am 1 borcan de 750g inceput si unul sigilat, deci nu imi faci pofta laughing), voi cand descoperiti nutella parca il prindeti pe D-zeu de picior! Calmati-va, e plin TPU de nutella!

Stiu! Bleah...nutella...finetti e la modalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dorm in cort cu niste amici si un nebun care, crede in fantome langa un cimitir pentru a demonstra ca nu imi e frica! De atunci am jurat ca nu mai dorm in cort! Faza e ca nu imi e frica de nimic, mai ales de cimitire dar cand cineva baga presiune pe tine, spune ca aude zgomote din 5 in 5 minute si depaneaza false amintiri cu povesti de groaza, o cam iei din loc!

Răspuns utilizator avertizat
| Lora1 a răspuns:

thinking mi-am tras-o cu JB happy

| HεεЌεЯε a răspuns:

Am luat 8 la Lucru manual!
rolling on the floor

| KRIIIX a răspuns:

Am spus " La multi ani! " celor cu numele de Apocalypsu si Apocalypsa!

| PikachuPufos a răspuns:

MUUULTE, dar cand ti-am citit intrebarea mi-a venit unul in cap de asta-vara:
Treceam strada neregulamentar ca trecerea era prea departe sie ra sa ma calce un cocalar, si a scos capul pe geam si m-a injurat apoi l-am injurat si eu pe el si cand a iesit din masina sa ma fugareasca am fugit si m-am dsu la un domn f inalt ( am avut noroc sa gasesc unul) si i-am zis (destul de tare cat sa auda ala) - tati, tati, ma fugareste ala! si cocalarul a fugit si apoi mi-am cerut scuze de la domnul ala si i-am multumit ca a ramas poker face si nu m-a dat de gol. C:

| AdrianMazilu1986 a răspuns:

Am dat cu petrde in ora cu diriga(mate)
m-am dezbracat de tot in clasa
m-am pisat pe bicla lu unu
am fumat

| Magureanu_Krisztofer_1994 a răspuns:

Am facut maraton in boxeri in oras big grin

| JustSmileAndSmile explică:

Daca puneam vreo intrebare legata de scoala sau de carti sau mai stiu eu ce nu ma alegeam cu 22 de raspunsuri rolling on the floor