Stiu,ma enerveaza copchii asta fara lipsa de ocupatie, si mie imi sare repede nervuAu invadat T/A cu intrebarile puse de 1000956 de ori si in legatura cu Justin Bieber.sincera sa fiu in fiecare zi vad cate`o`ntrebare in care sa fie vorba despre el.M`am saturat
You're so right dude, dar din pacate nu prea ai ce sa faci.Raportari in masa?
Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=jx6nYP_eDDg
Iar acum o să vină toți userii de căcat de la T/A care au pus măcar o întrebare din cele de mai sus și o să zică "Oh, da da, ai dreptate, ce mă enervează și pe mine copiii ăștia fără ocupație care pun întrebări la T/A și îl umplu de Justin Bieber! (de fapt, doar asta cu Justin Bieber mă enervează, că doar îs anti, hehehe, în rest sunt și eu un utilizator de tot căcatul care umple T/A de comicuri imbecile, face glume bășinoase și pune întrebări cretine de-ampulea, dar scriu răspunsul ăsta în care mă arăt ofensat NUMAI ca să par cool, în rest v-am zis... sug la capitolul viață). Da da, chiar mă enervează."
Eh, văd că deja a venit un astfel de utilizator!
Pot sa iti dau una +10 pentru tot ce ai zis?
Generatia de acum,.- "mi s-a rupt o unghie,cum o fac la loc fara sa se vada?"
- "hei,vreau sa imi fac o prietena si nu stiu cum "
OMFG,numai intrebari tampite, de fapt, cred ca lipsa de ocupatie le afecteaza creierul
MmmLOL
Nu stiu de ce te mai obosesti, frate. Unii nu inteleg ca anumite chestii sunt amuzante doar putin timp.
Iti mai amintesti de rahatul turcesc? ALA a fost amuzant!
Dar de pizza cu rahat a lui Bastet? Si aia a fost amuzanta!
Comicurile lui Cretaker, Mihnea, Mufla si altii... ALEA au fost amuzante!
Unora le e greu sa accepte ca aici nu e un loc unde se face ca pe o singura tema 10 ani la rand.
Cat despre Justin Bibar si 2+2. Pana si cei care pun intrebari s-au saturat de asta, numai ca vor sa isi mai incerce norocul.
Plus ca am vazut ca unii incearca sa imi reinvie musca. lol.
O idee mai stupida nu putea sa imi vina. De ce a trebuit sa aduc musca pe TPU?
Never mind.
Categoria asta nu e pentru toti. E pentru cei ce se adapteaza. Dar acum majoritatea au descoperit aceasta categorie si o distrug.
Apropo. Nu mai incercati sa readuceti T/A pentru ca nu mai aveti cum. Deja prea multi au plecat.
Ba da, dar nu vad un rost deoarece nu cred ca se va schimba ceva.
Apropo, sa nu se inteleaga ca am ceva cu voma sau cu tine
Trist bro
exact genul acelea de intrebari le vad pe prima pagina de la t/a. pacat, erau si acum cativa vreme intrebari cu Adevarat amuzante
in concluzie: t/a s-a dus de tot c****ul
De acord cu tine si cu toti de mai sus,TPU nu mai e ce a fost,daca o tinem tot asa, cu toti userii stupizi care se inregistreaza ca nu au ce face, TPU se va supraincarca si poate nu vom mai putea intra DELOC.
voma@
recunosc ca si eu am puis pe contul asta 1 sau 2 intrebari stupide ( ),da a intrat sora mea mai mica cand eram in tabara, si nu stiu cum sa le sterg
Ma rog, Comeandtellmesomething@ ai mare, mare dreptate!
Doar atat..."RESPECT", insa de cocalarii, gayberii (si alte zdrente ce umbresc T/A) nu vom scapa prea curand
Mda,cam toţi userii pun şi ei câte o întrebare de asta... sper că nu e o crimă(sunt şi eu printre ei, dar m-am potolit.
)Deci, cei care pun întrebări din astea ca Georgiiiii(mulţi iiii)deja îmi strică PC-ul.Deci,dudelor,mai suportaţi şi nu le daţi atenţie...Şi vor pleca.Nici nu Citiţi întrebările...
Bye!
Majusculele lu Satan si lu familia lu Gibilan
Bravo,cu adevarat TPU-ul este plin de acesti copii...nu`i suport! Cred ca ar fi mai bine sa nu mai raspundem la intrebarile de genul asta![dar exista in continuare prosti care raspun la ele].Sti cum se spune :"Prost la prost trage", sau cam asa ceva!
Stiu cum te simti ~ si pe mine ma enerveaza copchii astia. Dar iti dau un sfat nu pleca de pe TPU. Pentru ca o sa ai de pierdut. Ramai Calm si treci mai departe.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: