| BulinăMovă a întrebat:

Care sunt cele mai mari boacăne pe care le-ați făcut vreodată? Cea mai comică boacănă primește fundă bineînțeles. big grin

8 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Am intrat beat într-un cabinet stomatologic și am cerut Tussin Forte. Like a boss

| Ţepeşu a răspuns:

Am spart oala de noapte a lu Viorel cand avea el nevoie de ea, am facut laba(la 5 ani, lol) cand eram pe drum spre bunici, am spart urna cu cenusa lu Ceasca... Vrei sa-ti mai spun?

| AlinaaAli a răspuns:

Eu cand eram mica mica de tot si mergeam la bunica, fugeam dupa gaini sa le duc sa oua!
si tot timpul le inchideam si le uitam acolo inchisebig grin

| ChioruL14 a răspuns:

Am tras-o pe labã dupa sor-mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am injurat pe unu' mai mare si s-a uitat urat lamine si cand sa se strambe mai rau l-am scuipat si i-am zis:''-credeam ca ti-e rau si ti-am dat cu apa pe fata!''

| BubblesBlossom a răspuns:

Buna! Pai de ziua mamei mele am scapat tortul pe jos si a trebuit sa ma duc sa iau altullaughingAlta data cand ma jucam tenis, nu stiu cum am dat mingea cu racheta si a ajuns in geamul unei babe afurisite laughing am dat vina pe o colegarolling on the floor...Acum un an m-am urcat intr-un pom cam firav si cand era sa cad m-am prins de o craca si a cazut cu tot cu pomul rolling on the floor...HAI SA ZIC SI EU, FUNDA

| Hardy13 a răspuns:

I-am dat un sut in cur lu unu mai mare si a inceput sa ma alerge cam 5 ture de bloc + drumul pana acasawinking

| iX a răspuns:

Am sparto pe BulinăMovă GG