Acuma, daca as stii cum, ti-as raspunde printr-un galben de ala care rade cu clabuci si da cu pumnul in masa de amuzat ce e... in masa? sau in altceva, in randul de dedesubt, sa zicem.
Ar trebui sa o intrebi pe prietena ta de ce a spus asta, dar eu cred ca a spus-o doar pentru ca e inca un copil ceea ce e, pana la urma, foarte bine!
Când eram mică, nici maslinele nu-mi plăceau, nici alcoolul, nici nicotina...şi cu atât mai puţin băieţii. Toate păreau scârboase; deci ai asistat la o reacţie destul de normală a unui copil-adolescent...dar îmi place cum ai întors-o.
Dar dacă intri din greşeală la religie, o să găseşti şi mulţi adulţi care o să-ţi sugereze că iubirea sau, mai bine zis, consumarea ei poate fi scârboasă...cât timp nu e între doi creştini (dintr-un cult anume), căsătoriţi (virgini), de sexe diferite (musai), fără prezervativ, anticoncepţionale orale sau de orice alt fel, doar cu scopul de a avea copii (chiar de nu poţi sau nu (mai) vrei), sub plapumă, pe întuneric, în anumite zile din calendar (vreo 20 pe an la număr) şi doar în anumite poziţii, fără plăceri, improvizări şi gânduri "necurate", doar cu gândul la Dumnezeu...altfel îi trece Doamne-Doamne în carneţelul lui negru şi după ce crapă (nu el, ei), îi pune pe grătar.
Na, ai scăpat de mahmureală? Că te văd voinic, vesel, inventiv, curios şi parcă chiar mai amuzant decât acum un an; deci vârsta te prinde bine.
Eşti veşnicul nostru tânăr şi neliniştit şi îmi pare bine! ...numai nu mă mai deranja la telefon!
Aveti continuarea in intrebarea pe care tocmai am pus-o...
Si daca mai aflati de fete nostime, astept ponturi...
Mersi.
Mersi de incurajari si n-am uitat ce-am promis...
Intrebarea de azi v-am dedicat-o voua.
Mi-a trecut mahmureala deoarece azi era termenul limita. Face firma 1 an si iar sarbatorim...
Doamne NoName si tu esti criminala!(adica ai o minte criminala)
Dai niste raspunsuri penale! (adica de nota 10* si +)
Sincere felicitari pentru tot ceea ce faci pe site!(sa stii esti unul dintre userii mei favoriti)
Aşteaptă să mă cunoşti mai bine, o să-ţi schimbi părerea.
Are dreptate NOname...
Cu astia ``criminalii`` nu stii niciodata la ce sa te astepti...
Dap!
Cei mai rau in chestia asta este ca si eu am descoperit ca-s ''criminala''(si nu aici pe TPU ci in viata reala) (de fapt tot timpul am fost dar acum ies dracusorii la iveala)
Si problema-i ca-s prea greu de ascuns hee hee
Ba deci de fiecare data cand vad ca postezi, copii tot textu' in google translate si il pun pa' robotu' ala sa "citeasca", in timp ce eu imi pun perna pe tastatura si ma pregatesc sa dorm. :3
Ba deci am intrat pe la tine sa vad ce roboti folosesti si la scris si-am gasit-o pe aia cu ``ce faci daca ramai fara hartie igienica``. Deci trebuie sa-ti schimbi robotii aia, ca sunt praf.
Oricum, robotul meu ii da un ignore lu` robotii tai, ca sa nu se mai borfaiasca pe aici.
Era bine daca o sunai pe Greece de la inceput, ca doar este expert la " Dragoste si Sex ", si nici nu mai cheltuiai atatia bani pe telefoane.
Bine, s-ar putea sa fie si mai increzuta decat mine, la cate ‘j de mii de funde are.
Nu sunteti, draga, increzute.Nici ea si nici tu.Sau poate tu un pic...
Ok.Deci serios - va iubesc pe toate, dar de ce nu am sunat-o si pe ea nu stiu...
Adica nu stiu sa explic...
Bine.
Acu` sa te intreb eu altceva:da` de cand imi tii tu mie socoteala la bani? Ori m-am insurat si nu stiu eu?
DaciaRomania întreabă: