| wends a întrebat:

Cine imi poate spune un lucru magic, ceva ce v-a schimbat viata sau ceva ce pana nu s-a intamplat nu ati crezut ca exista?

4 răspunsuri:
| Izz a răspuns:

Nu mi-a schimbat viata dar as dori sa-ti zic.Cateodata vad lucruri in vis si se intampla in realitate

| BlackVeil a răspuns:

Eu credeam ca nu exista miracole! Pana intr-o zi cand, catelul meu a mancat otrava, si parea sa nu mai aibe nici o sansa. L-am lecuit cu fel si fel de chestii (lapte, albus de ou, etc.)
Parea pe moarte, nu mai avea nici o sansa, iar eu in perioada aia nu prea aveam bani sa-l duc la veterinar (in plus, in orasul meu nu prea exista veterinari competenti).
A stat in agonie timp de o saptamana, eram mirata ca nu mai moare! Nu mancase nimic in acea saptamana, dar intr-o zi i-am dat o felie de paine, si a mancat-o pe toata! Cand am vazut... i-am fiert niste piept de pui. Mamaaa, l-a mancat cu o pofta! (nici nu v-a imginati).
Iar acum catelul meu e sanatos tun!

| Me_5216 a răspuns:

Nimic... inca

| YoYoUtZa a răspuns:

Poi pentru mine a fost chiar ceva : WoW...
Acum ceva timp eram in niste depresii :O:O:O nasoale
si am cunoscut un baiat, intr'un joc, ne-am imprietenit, si dupa o vreme m'a intrebat daca vreau sa fiu cu el si am acceptat, chiar daca noi nu ne'am vazut niciodata sincer ne iubim foarte mult si revenind la subiect el in doua zile prin vorbe a reusit sa ma schimbe foarte mult, acum nu mai am ganduri sinucigase, nu mai stau inchisa in casa, sunt vesela, rad, glumesc, chiar avem niste planuri...
Asa ca asta pentru mine a fost magic : Multi au incercat sa ma schimbe dar numai el a reusit :X:X