Intr-o zi mama il trimite pe bula la magazin sa cumpere o sticla cu ulei si o punga de faina.aceasta ii explica lui bula drumul catre magazin stanga dreapta stanga dreapta te inchini cand treci pe langa biserica pentru ca asa este frumos stanga dreapta stanga dreapta te urci pe niste cutii ca sa nu te muste cainii stanga dreapta stanga dreapta ajungi la magazin si cumperi o sticla cu ulei si o punga cu faina. bula ai inteles? da mama.i-a spune-mi tu mie acum cum faci? pai se inchina biserica la mine ca asa este frumos stanga dracu stanga dracu cainii se urca pe niste cutii ca sa nu ii musc eu stanga dracu stanga dracu ajung la magazin si cer o punga de ulei si o sticla de faina. Sau Porcul, Leul Si Ursul sau adunat la barfe si zice ursul:eu de scot un sunet nu mai misca nici musca in munti Carpati dupa aia zice leul:eu daca scot un sunet nu mai misca de la tantar pana la girafa nimic apoi zice porcu eu daca stranut o data se vaccineaza toata planeta
Preşedintele Statelor Unite se întâlneşte cu preşedintele Chinei, pentru o discuţie despre drepturile omului.
- Do you have elections? întreabă preşedintele Statelor Unite.
Preşedintele Chinei se înroşeşte un pic în obraji şi zice încet:
- Yes, evely molning
Profesoara de engleză îi spune lui Bulă:
-Bulă tradu următoarea frază: "Pisica a sărit în apă şi s-a înecat."
-Foarte uşor! Cat catapultum in water "glugluglu" and no more "miau, miau".
Pe o creanga erau 2 broaste. Una ii zice celeilalte :
- Te imping!
Si-a impins'o.
Ii Bula la ora de romana:
-Bula, zi o propozitie.
-O pisica miauna.
-Bun! Mai zi o propozitie.
-O pisica miauna.
-Bula, ai mai zis propozitia!
-Nu domnu invatator, asta e alta pisica.
Iti spun cum ti un idiot in suspans? Iti spun mai tarziu; Am vazut ceva sexy si minunat in vitrina unui magazin dar cand am vrut sa ti- o cumpar mi-am dat seama k e reflexia mea Ce zici?
LigiMe99 întreabă:
RăducuBOX2014 întreabă:
Julyly2089 întreabă: