Avand in vedere ca nu stii cum arata cred ca esti doar putin disperata, eventual plictisita. O sa-ti treaca repede. Ca sa-ti satisfaci marea curiozitate de care atarna viata ta iti recomand sa-l intrebi personal pe el.
Tpa nu a vorbit nimic cu tine pana sa posteze intrebarea, asa ca n-avea nici un motiv sa "te placa". Poate daca te-ar fi vazut mai intelegeam, o atragea ceva la tine legat de aspectul tau. But...ea nici nu a vorbit cu tine si nici nu te-a vazut... nu prea poti sa aduci in discutie placutul asta al ei.
Daca e sa ne raportam la ceea ce scrii... suferi de tulburare bipolara, iar o persoana nu poate fi cunoscuta la un nivel cel putin decent doar prin intermediul raspunsurilor si intrebarilor de pe TPU. Nu ti-ai postat intreaga viata aici, asa as fi acceptat ideea ta.
Al naibi te-ai indragostit imaginar de mine? ce romantic sa vi tu atata drum pentru mine, las ca imi trimit iubita sa te caute ca si aia e geloasa
Ti-ai gasit jumatatea, poti fi fericit!
Pot fi nasa la nunta ta? Sau macar la primul nascut?
Pana la urma poate vei fi tu mireasa, nu vezi ca numai vrea nunta ca nu-i place sufletul meu de ingeras plus ca trebuie sa ma tratez si de tulburare bipolara si eu care credeam ca sunt un pshipoat criminal in serie am aflat doar ca omor muste cand am o reactie euforica
Nu trece minut...
Sa nu te ador,
De-ar trece mai mult...
As simti ca mor.
Ce mult te iubesc...
Din suflet iti spun.
http://Versuri.ro/w/jhs1
O viata-mi doresc...
Sa fim ca acum.
Numai in brate la tine
Gasesc fericire.
Mi-ai dedicat versuri?
NUUUU, FUG din tara ca vine Yasmin si ma bate!
Yasmin draga. ti-l cedez, legat cu fundita! A trecut ziua ta, nu-i bai, e cu ocazia absolvirii scolii!
Pai da tui crezi ca i le dedic? las ca o sasi cant piesa asta la nunta, yasmin numai ma vrea gata s-a rupt lantul de iubire
Referitor la tulburarea bipolara... am zis "daca ar fi sa ne raportam....bla bla ai avea tulburare bipolara":
1. Era un raspuns ironic, care sa evidentieze faptul ca o persoana nu poate fi cunoscuta doar din niste raspunsuri
2. Fapptul ca unele raspunsuri se afla la poli opusi, iar tulburarea bipolara consta in schimbari extreme de dispozitie; asta m-a facut sa creez o legatura intre raspunsurile tale si bipolaritate.
3. Nu pot sa-ti pun un diagnostic cand nu te cunosc, nu te-am consultat.
Mie imi parea destul de usor de inteles faptul ca raspunsul era unul ironic avand in vedere tot ce am spus mai sus.
Intro lume de ipocriti cei sinceri sunt vazuti ca anormali iar cei ipocriti ca normali, eu nu port nici o masca pe TPU asa cum sunt aici asa sunt si real, cateodata mai glumesc dar asta nu are legatura cu vreo boala, cateodata mai exagerez, asta pentru ca sunt o fiinta umana nu un robot
Unde dragoste nu e, RAY27TM e. Daca esti atât de curioasa, de ce nu ii scrii?
Poate a auzit, dar nu e interesata, dragă. Cateodata mai trebuie sa accepți ideea ca unii prefera vițeii. Asta e, nu o lua personal.
Ai o admiratoare. S-a îndrăgostit fata de tine sau de "șarmul tau aparte".
E o copie proasta nu il baga in seama, cata prostie e in Romania nu totaliseaza prostia din toate cele 9 dimensiuni
Sunt confuză, dar ok.
Sper sa numai fi confunza
Stati cuminti ca acus va vad ca postati iar intrebari cum ca v-a intarziat ciclu si nu stiti ce sa faceti
DaciaRomania întreabă: