| Stancuvlad a întrebat:

TPU, dau funda! Vreau sa rad, cel mai tare banc care il stiti voi este...

Răspuns Câştigător
| DomnulFantastic a răspuns:

Uite: In spatele unui tufis in parc se aude :

- Bag-o!

-Stai s-o mai pup!

-Bag-o!

-STAI S-O MAI PUP, AI RABDARE!

-Bag-o odata!

Keep calm perversii...

Doua babe isi inmormantau pisica!

| DNSK a răspuns (pentru DomnulFantastic):

laughing))))))))))))))))))))))))))

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulFantastic):

DIN NOU!?!?! Nu te-ai saturat sa imi distrugi viata? vrei sa vad chestia asta mereu? vrei sa ma faci sa sufar nu? sad Eee las' ca vezi tu nu mai primesti bomboane de la mine. sad

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. sefu extraterestrilor: au primit pamantenii mesaju nostru?
si se aude o voce: da, dar ei il numesc dubstep

2.profesoru: strula, ce inseamna dezamagirea pentru tine?
strula: sa vad o fata singura noaptea pe strada, sa apara un autobuz si ea sa plece.
profesoru: vasile, ce inseamna dezamagirea pentru tine?
vasile: sa vad un baiat singur noaptea pe strada, sa apara un autobuz si el sa plece.
profesoru: bula, ce inseamna dezamagirea pentru tine?
bula: sa merg singur pe strada noaptea, sa-l vad in spate pe vasile si in fata niciun autobuz

3.se spune ca o data pe an, un barbos malefic si infiorator pe nume Tron vine la un restaurant. seful restaurantului de acolo refuza sa plece, ca toti ceilalti pentru ca spune ca il are mostenire de la parinti, etc si nu pleaca. peste 5 min vine un barbos in magazinu lui si ala zice: ma, asta o fi Tron, hai sa ma port frumos cu el...
barbosu: o bere! acum!----- inca una -----inca una -------inca una ------inca una -------inca una...
Dupa mai multe beri:
barbosu: treci si suge-mi-a! ----- mai repede ---- mai repede ---- mai repede ---- mai repede ---- mai repede ---- mai repede
sefu restaurantului: dar dc ne grabim?!
barbosu: Pai n-ai auzit?! azi trebuie sa vina Tron!

rolling on the floor mda, cam atatea stiu big grin nu le-am luat de niciunde tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu imi pasa ca ai dat deja fund(a). Imi place sa fac oamenii sa rada big grin

| SabinaQueen a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer, ti-as fi dat funda!

| anonim_4396 a răspuns (pentru SabinaQueen):

Pai mersi tongue Oricum nu era nevoie, eu nu vreau funde laughing Ideea comunitatii acesteia este ajutorul nu? happy Btw, gestul conteaza big grin Stai linistit/a tongue

| Stancuvlad explică:

Multumesc!

| Natty_Natalia_1998 a răspuns:

Un orăşean se hotărăşte într-o bună zi să meargă la vânătoare, la ţară. Îmbrăcat în costum şi purtând cravată, îşi încarcă arma, o pune la ochi, trage şi împuşcă un fazan care cade în curtea unui fermier. Omul se apropie de fermă, cu intenţia de a-şi recupera prada, însă nimereşte peste un ţăran arţăgos.

"Vânatul a căzut în ferma mea! Este al meu!", strigă fermierul.

Însă orăşeanul nu se lasă mai prejos: "Dar eu l-am împuşcat! Daţi-mi-l înapoi!", răspunde el.

"Prea bine, atunci. Dacă vrei să îţi iei înapoi fazanul, va trebui să jucăm "ţărăneasca" ", a continuat ţăranul.

"Ce e asta?", întreabă orăşeanul. "Ei bine, îţi voi da un şut între picioare, iar apoi va fi rândul tău să îmi tragi un şut. Acela care va ţipa mai puţin va câştiga fazanul", explică ţăranul.

Orăşeanul acceptă şi ia poziţia necesară. Ţăranul îşi ia elan şi îi trage un şut năprasnic între picioare. Vânătorul se prăbuşeşte şi se zbate de durere. După 20 de minute, el reuşeşte cu greu să se ridice în picioare.

? Acum e rândul meu? spune orăşeanul.

? Nuuu?, răspunde ţăranul rânjind? Poţi să păstrezi fazanul?

Întrebări similare