| smartlollipop a întrebat:

TPU! Doar eu am uneori senzatia ca daca pun o intrebare despre o problema care o am cu cineva, respectivul o sa vina pe TPU, o sa o vada si o sa ne impacam din cauza asta? rolling on the floor

Ma gandesc mereu la asta cand vad intrebarile altora gen : "Varul vecinului cainelui spalatorului masinii iubitului meu s-a certat cu Popandau de pe strada x..." laughing

15 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Pai eu de-aia pun intrebari in genul asta laughing

| RAY a răspuns:

Ti frica?

| smartlollipop explică (pentru RAY):

Nu rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru smartlollipop):

Vezi ca te cunosc real si te fac gratar daca ma barfesti pe aici

Trebuia sa ne impacam, ca sa creada lumea scenariul sad
Prea tarziu, stiu ca te simti in toate intrebarile :'(

Esti fata ca daca da poate urmeaza ceva dupa impacare?

Poate ca daaa

Atunci hai afara sa incepem acuma ca poate imi trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, doar tu.

| smartlollipop explică:

Ok, just a thing, little joke ^^

| BayazidFulgerul a răspuns:

Desigur! M-am certat cu mama aseara, a aflat ca am cancer miocardic cu inclinatie spre diabet claustrofobic amestecat cu dezlipire de himen barbatesc de pe TPU, s-a impacat, mi-a dat furadan si nurofen, acum sunt intre patru scanduri, m-am impacat cu ea dar cica mor in ceva ti...

Răspuns utilizator avertizat
| BayazidFulgerul a răspuns (pentru SentimentStralucireaPalmolivuProtex):

Am facut si alergie la prune mari dar nu prea mari ca ma innec dar nu prea mici ca nu le simt gustul dar nu prea mari ca ma doare maseaua dar nu prea mici ca nu le mai simt dupa

| Bogdan549 a răspuns:

Se poate sa o aiba multi. Tu trebuie sa ai incredere in tine si sa nu-ti fie frica de ce vei alege gandindu-te ca trebuie sa fi facut pe invers. De exemplu multi isi bat joc de mine si iau poza mea de profil si se distreaza pe seama pozei mele de pe Fb si nu ma intereseaza.

| Elena0989 a răspuns:

Cred ca mai sunt și altii