Vorba lui House, everybody lies.
Personal, şi mie "sincer" mi se pare un pic ironic, însă când se întâmplă totuşi să pun accent pe el, încerc să subliniez faptul că vorbesc serios, să nu rămână loc de interpretări. "Sincer-ul" acela poate fi şi un fel de invitaţie la destăinuiri, la un dialog pe bune. Oferă parcă mai multă gravitate şi profunzime mesajului.
Ce nelinişti te apucă pe la 5 dimineaţa...
Sincer? Eu cred ca ai ceva probleme cu sanatatea. Ar trebui sa mergi la medicul de familie.
Nu prea folosesc expresii care incep asa... incerc sa nu prea folosesc expresii de umplutura. "Sa-ti spun ceva", "adevarul e ca", "iti spun sincer" mi se par niste artificii verbale de care ne folosim ca sa dam greutate cuvintelor cand nu avem ceva special de zis.
Am si eu ceva ticuri verbale, "de fapt" si "aha!" spus pe diverse tonuri
"De fapt", cred ca n-as avea nici o problema sa spun "sincer,..." si sa spun ceva neadevarat (ca sa nu zic "o minciuna" ) sau banal... nu cred ca cineva care rosteste cuvantul magic "sincer" il foloseste ad litteram.
Oricum sinceritatea e supraevaluata.
Ai pus toata lumea sa fie sincera. e ca un moment de reculegere de la a spune minciuni.
eu folosesc expresia asta cand trebuie sa raspund intr-o situatie mai delicata si cand spun "sincer", e ca si cum transmit ca sunt alaturi si ca se poate baza pe mine, ca sunt deschisa...si sincera
Am citit la profilul tau ca esti de gen feminin si ca fiintezi din octombrie 2000, ceea ce mie imi da de banuit ca esti fata si ai 13-14 ani.Deci n-am sa ma cert cu tine, pentru ca eu sunt un om serios, de 40 de ani,dar te rog frumos sa imi spui de ce nu ma placi.
Sunt foarte curios.
Iar daca nu-mi spui, iti doresc sa nu te placa nici pe tine baiatul pe care il placi, ba mai mult - sa o placa pe colega ta de banca, asa sa iti ajute D-zeu, chiar ma rog pentru asta!
Astept cu nerabdare sa-mi spui ce ti-am zis.Pls.
De ce esti rau cu fetita? "nu te potrivi", vorba lui conu' Iancu
Uite, si mie mi-a zis o copila ca-s jalnica pentru ca am sfatuit-o sa citeasca... nu m-am suparat. Prea rau
Ai dreptate,am fost rau cu ea.Dar cred ca intre timp mi-o fi urat si ea ceva,pentru ca am fost intr-o vizita si m-a intepat o albina in timp ce fumam pe balcon…
Oricum, sper ca fata sa inteleaga de gluma si sa nu puna botic.
E posibil, de altfel, sa fie nepoata-mea aia de la Bucuresti, care cand avea 4 ani mi-a zis ``esti un prost`` pentru ca i-am stricat o jucarie…
In schimb ma iubea la nebunie cand ii citeam povesti din ``Pagini Aurii``, incercand s-o fac sa adoarma…
Si tot la fel ma iubea cand o urcam pe scaunel, la bucatarie, si-i dadeam 3 farfurii curate ca sa le spele cu ``apa multa``...
Bine ca nu esti alergic...
Vezi, fumatul dauneaza grav!
Nu cred ca s-a suparat, desi i-ai dorit de alea nasoale. Dar nici ea n-a vorbit serios ca nu te place, nici tu ca ii doresti ca iubi sa o placa pe colega de banca...
Nu erati "sinceri"
Venerabilul întreabă: