Îţi ador sora, inteligenţa, umorul, legăturile, carisma şi poveştile.
Ai creionat aşa nişte personaje superbe şi dragi!
Stai liniştit, countingdown(up?), şi eu mă dădeam cu rujuri şi oje. Nu schimbă mare lucru.
Iar cu sora ta eşti pe mâini bune.
...şi ne mai mirăm de consecinţele de la Bac. Pentru unii tot ce e mai lung de 3 rânduri e o tortură.
N-ai vrea pe ei să-i countingidown?
Chiar imi era dor de sora ta si ma intrebam pe unde umbli....Deci
Nu-ti fa griji pentru surioara ta ca face bine ceea ce face...curat,stie sa se ingrijescasa se impuna in fata ta...se vede ca tine la tine.Si tu la ea.
Nicio grija cam toate fetitele (poate si baietii ) se dadeu cu ruj cand erau micute si nu au ramas nemarite.
POATE sora ta vrea sa organizeze un casting de unde selecteze pe viitoarea ta sotie,nu crezi! Frumoasa, gospodina, finuta, eleganta. Oricum, esti pe maini bune.Si odata insurat si la casa ta ai scapat de ea.Desi nu ar fi in avantajul tau.
Cauta prin fardurile sora'ti sigur ceva care sa sa ia oja! Benzina sigur nu(si grija sa nu fumezi in acel moment.
Gata, te-am rezolvat!
In loc sa-ti raspund la toate cele 5 intrebari pe rand, o sa iti raspund cu un singur raspuns in care vei primi raspunsul la toate nedumeririle tale:
As vrea si eu o sora de 14 ani...pff a mea are 22 si nici sa ma penseze nu vrea
Te epilezi pe picioare.
Te pensezi.
Ce altceva mai faci?
Nu ma epilez pe picioare Nici nu ma pensez ca nu are cine
Ba daaaa, ştiu din surse sigure de aia cu epilatul
O să devii mono în curând, abia aştept.
Sa te alinti cu baiatul asta - poti, da` ca sa-mi citesti intrebarea - ti-a fost greu...
Ceeee, cu Exceel, n-ai găsit pe-altu' mai bun?
Si daca sursa ta a primit informatii falsificate?
Să presupunem că te cred. :3
Şi te rog frumos să-ți schimbi atitudinea, nu mă mai "alinta" atât.
Poate se-apuca sor-sa sa il invete niste smecherii - ce vor fetele s-auda,adica - si ti le toarna tie,sa vezi dupa aia ce te indragostesti de el,de-o sa te vad toata ziua numai pe la dragoste si sex, cum intrebi ``ce sa fac sa ma placa si pe mine, eu il plac pe el, dar el nici nu ma baga in seama!``.Sa vezi ce ma distrez eu atunci, si vin si-ti zic:``ti-am citit asa...o juma` de intrebare, mai continui si maine...vedem,poate te ajut c-un sfat``...
O dăm în SF?
Ai dreptate, hai sa n-o dam in SF-uri...
Cred ca oricum s-a suparat pe tine cand ai zis faza aia cu ``n-ai gasit pe altul mai bun?``, deci sigur nu mai are chef de glume...
Si eu la fel...
Eu nu tin supararea multa vreme spre deosebire de unele persoane.Nu dau nume
Whou,tu esti om mare si-ti face sora ta curat in camera?
Numai eu sunt pus cu cruzime sa infrunt pe langa propria cocina si crustele de pe vase?
Nu stiu cand ai revenit, si de unde te-ai intors, dar ai picat exact la tanc!
Tocmai ma uitam la un film romance, dar am nimerit unul din ala pe care eu il numesc "sirop de tuse", adica, prea... sweet. Si tocmai ma cam saturasem de atata dulceata pe-acolo, si-am zis sa intru pe site, sa vad si eu cine cu cine se mai cearta...chestii d-astea, ca sa-mi treaca senzatia aia tampita din stomac.
Si ce sa vezi, dau peste tine, Cancelled, fost Wizard, etc., ca nici eu nu mai tine minte cate nume (conturi) ai avut!
Ai fost precum lamaia, dupa un borcan de miere!
Daca mai dispari de pe site, cred ca te voi da in urmarire generala!
Acum, ca sa ies din balarii si sa fiu pe subiect, eu zic sa nu-ti faci probleme in privinta unghiilor; si tata se ducea la coafor sa-si faca manichiura, cand trebuia sa se duca la vreo sindrofie, si Slava Domnului, a avut destule "succesuri" la femei!
E adevarat ca nu l-am vazut rujat, dar daca tu ai un oarecare istoric in privinta asta, cred ca doar o imitai pe maca-ta, ca asa sunt copii, precum maimutele, deci, nici in cazul asta nu pot sa te banuiesc de lucruri necurate.
Pe de alta parte insa, mari scriitori, mari balerini, etc., au fost homosexuali; tu, daca ai fi un mare TPU-ist, cu ce te-ar deranja daca ai avea doar o dilema in privinta singuratatii tale?!
Iar sora-ta are mare dreptate, maritatul nostru este precum armata voastra, cu deosebirea ca noi o facem toata viata . Dar asta e, daca ne place de Domnul comandant
Si nu cred ca era serioasa cand ti-a spus chestiile-alea frumoase, ca deh, doar trebuie sa-si exerseze vrajeala pentru cand s-o marita .
Ai scris mai mult decat mine-n intrebare...
Eram la un pas sa iti dau fundita, da` mi-a placut mai mult NOname...
Ea nu mi-a zis niciodata ca sunt ca o lamaie...
Ba chiar mi-a dat de inteles ca as fi ca un borcan cu miere...
Si de unde stii tu ca sor-mea nu era serioasa cand mi-a zis alea?
Poate ca era! Nu te mai baga, daca nu stii...
Trebuia sa ma incurajezi, nu sa ma compari cu balerinii...
Mai bine nu puneam intrebarea asta...
Oricum, nu ti-am citit tot raspunsul, ai scris prea mult...
Ha, ha! Zici ca am scris mai mult decat tine, dar vad ca unii n-au avut rabdare sa-ti citeasca toata intrebarea!
Bine, asta pentru ca multi nu cunosc tot alfabetul, ca despre umor inteligent, nici nu incape vorba sa priceapa!
Si zici ca nu mi-ai dat funda pentru ca te-am facut " acritura ", si te-am comparat cu balerinii?!
Uite, acum ma duc sa bocesc in perna, pana mi se vor umfla ochii, si n-am sa mai vad sa deschid netul pe TPU, ca sa-ti citesc intrebarile, nah!
Asta e o intrebare prea lunga de citit dude.
Smecherii sunt aici : http://xat.com/oameniRAI?p=6)
Destul de scurta povestea asa ca-ti dau un -5. Data viitoare vreau o poveste mai lunga si dezvoltata!
Nu.Mai sunt si altii...
Da` tu oricum esti pe primul loc cu lenea, nu-ti fa probleme...
OK.Hai ca nu-ti mai zic nimic, ca iar scriu prea mult...
N-am cum să fiu pe primul loc cu lenea. Mi-ar fi prea lene să țin pasul cu celălalt concurent.
Nup.
Acum are două nume trecute pe lista neagră. Auci.
Nuuuu. E tare fabulatia...gratuita chiar. Are stofa de scriitor/oare, hm! Nimic special... Doar faza in care iti dai singur funda de pe un cont pe altul. E?
Si mie.
Crezi ca toti cei de pe TPU au citit tot? Nooo'! + ca era partea aia mai mare naiba...Cred ca ai mana in ghips
Nu am înțeles partea cu mâna...
Nu
Cred ca iti explic eu ``partea cu mana``, ca el n-o sa mai apuce...Il mut la ignor...
E o gluma idioata despre masturbare...
O stie de la taica-su...
Sincer?))
Ssssst, că după ce am început să citesc a devenit interesant
Nu,nu doar tie nici jumate nu am cicit.
1. Lacu` se ia cu acetona.
2. Poate.
3. Nici eu nu prea am inteles.
4. Poate vorbea serios... daca ti-a mai facut si curat in camera.
1. Acetona. =]]]]
2. Nu cred.
3. Nu am citit.
4. Avea nevoie de bani cred. SAU, poate vorbea serios. Daca iti mai spune astfel de ''dulcegarii'', fara sa iti ceara ceva, inseamna ca este pe bune.
P.S: iti ador viata ))
Mersi pentru raspuns, da` sa stii ca sunt cam suparat pe tine pentru ca n-ai citit tot…
Eu in schimb am facut invers si m-am uitat prin raspunsurile tale.Asa sa stii…
Si daca nu-ti stergeai intrebarea aia, poate ca iti raspundeam la ea…
In fine, acu` suntem prieteni – daca e sa ai nevoie de vreun sfat mai secret, ma intrebi la ``mesaje``…
Ai vazut si tu ce raspunsuri ai primit acolo, incepusera unii sa iti puna diagnostice…
Bine, mai vorbim..Pa.
3. Am inteles doar ca ''Noi, femeile suntem condamnate la suferinta'', mai jos, descriind cum. Sau, cel putin asta am inteles eu :3
Daca tu ai 40 de ani, si sora ta 14, la cati ani a facut-o mama ta pe sora ta? O_O
Crede-mă,mă regăsesc in povestea asta ).Aşa fac şi eu cu fratele meu.
Dar nu-i o problema faptul că-ţi plăcea să te dai cu rujuri şi oje
Cât despre măritat, îţi spun doar că sora ta are o perspectivă foarte elaborată asupra mariajului.
1.acetona 2. poate nu ti-ai gasit pers potrivita 3.are dreptate(nu in totalitate) 4.cred ca era sincera
Julyly2089 întreabă: