Îţi ador sora, inteligenţa, umorul, legăturile, carisma şi poveştile.
Ai creionat aşa nişte personaje superbe şi dragi!
Stai liniştit, countingdown(up?), şi eu mă dădeam cu rujuri şi oje. Nu schimbă mare lucru.
Iar cu sora ta eşti pe mâini bune.
Crezi ca toti cei de pe TPU au citit tot? Nooo'! + ca era partea aia mai mare naiba...Cred ca ai mana in ghips
...şi ne mai mirăm de consecinţele de la Bac. Pentru unii tot ce e mai lung de 3 rânduri e o tortură.
N-ai vrea pe ei să-i countingidown?
Cred ca iti explic eu ``partea cu mana``, ca el n-o sa mai apuce...Il mut la ignor...
E o gluma idioata despre masturbare...
O stie de la taica-su...
Ha, ha! Zici ca am scris mai mult decat tine, dar vad ca unii n-au avut rabdare sa-ti citeasca toata intrebarea!
Bine, asta pentru ca multi nu cunosc tot alfabetul, ca despre umor inteligent, nici nu incape vorba sa priceapa!
Si zici ca nu mi-ai dat funda pentru ca te-am facut " acritura ", si te-am comparat cu balerinii?!
Uite, acum ma duc sa bocesc in perna, pana mi se vor umfla ochii, si n-am sa mai vad sa deschid netul pe TPU, ca sa-ti citesc intrebarile, nah!
1.acetona 2. poate nu ti-ai gasit pers potrivita 3.are dreptate(nu in totalitate) 4.cred ca era sincera
Crede-mă,mă regăsesc in povestea asta ).Aşa fac şi eu cu fratele meu.
Dar nu-i o problema faptul că-ţi plăcea să te dai cu rujuri şi oje
Cât despre măritat, îţi spun doar că sora ta are o perspectivă foarte elaborată asupra mariajului.
Ssssst, că după ce am început să citesc a devenit interesant
1. Acetona. =]]]]
2. Nu cred.
3. Nu am citit.
4. Avea nevoie de bani cred. SAU, poate vorbea serios. Daca iti mai spune astfel de ''dulcegarii'', fara sa iti ceara ceva, inseamna ca este pe bune.
P.S: iti ador viata ))
Mersi pentru raspuns, da` sa stii ca sunt cam suparat pe tine pentru ca n-ai citit tot…
Eu in schimb am facut invers si m-am uitat prin raspunsurile tale.Asa sa stii…
Si daca nu-ti stergeai intrebarea aia, poate ca iti raspundeam la ea…
In fine, acu` suntem prieteni – daca e sa ai nevoie de vreun sfat mai secret, ma intrebi la ``mesaje``…
Ai vazut si tu ce raspunsuri ai primit acolo, incepusera unii sa iti puna diagnostice…
Bine, mai vorbim..Pa.
3. Am inteles doar ca ''Noi, femeile suntem condamnate la suferinta'', mai jos, descriind cum. Sau, cel putin asta am inteles eu :3
Daca tu ai 40 de ani, si sora ta 14, la cati ani a facut-o mama ta pe sora ta? O_O
Julyly2089 întreabă: