Sincer, zic sa nu te duci. Dar oricum decizia ta, pentru binele tau in sanatate as zice sa nu! Deoarece stiu ce e judo-ul si e chiar brutal. Daca esti profesionista poti sa te duci dar sa ii bati rapid fara miscari bruste! Pupici :*
Multumesc mult pentru raspuns! NU sunt profesionista, sunt incepatoare (centura alba) de aceea am si pus intrebarea asta. Pupici :*
Daca vrei sa stii, doar pentru cultura ta generala am intrebat-o pe mama mea inainte sa pun intrebarea. Eu doar am vrut sa ma informez un pic. Am facut ceva grav? Nu... oricum iti multumesc pentru ajutor!
Nu trebuie sa fi irascibila judoka, de unde era sa stiu eu? Atata timp cat ne-ai intrebat te-am luat drept nestiutoare, la ce vroiai sa te mai informezi, crezi ca eu sunt mai destept decat mama ta in asemenea privinte, te inseli. Daca ai fi citit ca luma raspunsul ti-ai fi dat seama ca avea aceeasi directie ca si cel pe care l-ai premiat, dar ai multe impresii in tine, la ce club te duci?
Eu nu locuiesc in Romania, eu locuiesc in Germania. Si da, ai dreptate de unde era sa stii? Oricum imi pare rau, n-am vrut sa jignesc pe nimeni, dar si tu daca ai fi citit mai bine puteai sa vezi ca eu totusi ti-am multumit pentru ajutor! Iti doresc o zi buuna!
Nu mai jignit breeeee numai ca folosesti un ton imperativ, sa fi iubita
Hahah, ok mersi, mersi! :*
Zât?
Yeah...
Ok...
Judo-ul nu e un sport brutal, e mai mult un sport al inteligentei...
Nu te du de acum in colo daca ai astfel de probleme