anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU.Imi cer scuze ca am lipsit 2 zile, da` am avut o problema.OK.Deci vreau sa va uitati la un clip, unde canta o fata 2 minute,apoi imi spuneti cand sunteti gata, ca sa va pun intrebarea…
http://www.youtube.com/watch?v=2su8At4GWDU
Bun.Acu` va intreb si eu – e normal ca o fata serioasa, de 13-14 ani-adica, sa mai umble cu ursu`-n buzunar,la varsta asta? Eu stiam ca papusile si toate alea sunt pentru fetitele mici, de maxim 5 ani…
Deci,fetelor,cand aveti de gand sa va lasati de chestiile astea, adica de iesit cu maimutoii pe strada?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, într-adevăr, ar trebui să ne ținem bărbații acasă, că ne ajunge atâta circ, măcar pe stradă să fim liniștite. *femeie serioasă mode off*
Acuma.,. ție ți-e ciudă că n-ai ursuleț ca al ei.

22 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Niciodată. Doar se trece treptat de la maimuţoii de pluş la cei vii.
(Eu şi acum am o colecţie.)

| pisoias a răspuns:

Facea playback. Vocea era a ursului.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

De fapt e o girafahee hee

| Kaℓi a răspuns:

Esti scuzat happy

Poate era ursuletul ei norocos de cand era mica, uite ca i-a purtat noroc, au intors juratii scaunele!
Unii au amulete de astea, norocoase... o prietena de-a mea are o carpa ingrozitoare, o pastreaza intr-o punga de cadouri. E "ica mea daga", adica "paturica mea draga" de cand avea trei ani. Ii e teama sa o arunce sa nu atraga ghinionul happy
Eu n-am chestii de astea, poate si din cauza ca n-am avut niciodata vreo treaba cu norocul.
Dar a cantat frumos Laura, cred ca si fara ursulet avea succes! happy

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Lasa ca norocul ti-l faci tu singura,ca esti fata desteapta…
Sa nu ma contrazici,ca sa nu stricam prietenia.Te-am mirosit de la-nceput, asa sa stii.
Bun, lasam asta acum.N-am intrat o zi ca n-am avut chef, iar o zi ca am avut de facut multi bani, si azi la fel.Sunt cam obosit un pic, dar cred ca in seara asta o sa stau pe net ca am o intrebare de pus.E legata de sor-mea, aia mica, pe care am batut-o…
Sper ca ti-am dat o veste buna.
Ok, vorbim mai tarziu.

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Care e vestea buna? ca ai facut bani, poate laughing
Ca eu tineam cu sor-ta...winking

| AirănMeidăn a răspuns:

E un mesaj subliminal. La fel ca si triunghiurile, 666, si toate astea.
Nu ai observat? Ursuletii de plus sunt introdusi in din ce in ce mai multe clipuri, imagini, etc.

| AR1373 a răspuns:

De fapt ursul canta...

| VerdeLila a răspuns:

Off cum sa mai multumesti gura lumii? pana acum eram revoltati ca pustoaicele isi tin altceva prin buzunare, prezervative sau vibratoare laughing
mie mi s-a parut o fata simpatica, talentata si dulcee cu ursuletul ala in buzunar

| anonim_4396 explică (pentru VerdeLila):

Fata este asa cum spui tu, numai ca trebuie separata ultima fraza de restul intrebarii, ca sa se intelega exact unde combat eu adanc...
Dar despre toate astea intr-o editie viitoare a emisiunii noastre.

| VerdeLila a răspuns (pentru anonim_4396):

O parte din greseala mi-o asm pentru ca am creeat confuzie; am raspuns doar la prima intrebare

Confuzie am creat eu, nu tu.
Si esti noua pe site, nu?, deci ai voie sa faci greseli, TPU-ul e bun si iertator, nu-ti mai fa griji.
Acuma am si eu o problema:zi-mi si mie cine e in poza aia a ta! Imi zici?

| VerdeLila a răspuns (pentru anonim_4396):

Frumoasa, nu? e actrita Phoebe Tonik

Si ai ales-o pentru ca semeni cu ea, asa-i?

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Teoretic nu e stradă. Poate că ea face duet cu ursul.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru MoarteaLaConserva):

Aha, aha, deci ii iei apararea ursului.Parca aveai amintiri neplacute cu ursuletii de plus.
M-ai tradat inca o data!*lacrimi si drama*

| MoarteaLaConserva a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Defaaapt. Șit.
Jur că nu e urs. Dacă te uiți mai atent e un cangur.

M-ai facut sa ma uit de 2 ori la videoclip ca sa vad asa-zisul cangur si nimic! Nimic! Doar ursi de plus.

Adică faci parte din teoria conspiraționistă împotriva cangurilor!

Ba nu! Eu iubesc cangurii! Am facut chiar si o cerere pentru ca, Cangurii sa intre in patrimoniul UNESCO.

Minți. Eu am aranjat ca fiecare picătură de sânge donată Crucii Roșii sa fie donată Cangurilor.

Eu am facut chiar si o cerere pentru ca de Pasti sa fie Canguri de ciocolata, nu iepuri.