Niciodată. Doar se trece treptat de la maimuţoii de pluş la cei vii.
(Eu şi acum am o colecţie.)
Esti scuzat
Poate era ursuletul ei norocos de cand era mica, uite ca i-a purtat noroc, au intors juratii scaunele!
Unii au amulete de astea, norocoase... o prietena de-a mea are o carpa ingrozitoare, o pastreaza intr-o punga de cadouri. E "ica mea daga", adica "paturica mea draga" de cand avea trei ani. Ii e teama sa o arunce sa nu atraga ghinionul
Eu n-am chestii de astea, poate si din cauza ca n-am avut niciodata vreo treaba cu norocul.
Dar a cantat frumos Laura, cred ca si fara ursulet avea succes!
Lasa ca norocul ti-l faci tu singura,ca esti fata desteapta…
Sa nu ma contrazici,ca sa nu stricam prietenia.Te-am mirosit de la-nceput, asa sa stii.
Bun, lasam asta acum.N-am intrat o zi ca n-am avut chef, iar o zi ca am avut de facut multi bani, si azi la fel.Sunt cam obosit un pic, dar cred ca in seara asta o sa stau pe net ca am o intrebare de pus.E legata de sor-mea, aia mica, pe care am batut-o…
Sper ca ti-am dat o veste buna.
Ok, vorbim mai tarziu.
Care e vestea buna? ca ai facut bani, poate
Ca eu tineam cu sor-ta...
E un mesaj subliminal. La fel ca si triunghiurile, 666, si toate astea.
Nu ai observat? Ursuletii de plus sunt introdusi in din ce in ce mai multe clipuri, imagini, etc.
Off cum sa mai multumesti gura lumii? pana acum eram revoltati ca pustoaicele isi tin altceva prin buzunare, prezervative sau vibratoare
mie mi s-a parut o fata simpatica, talentata si dulcee cu ursuletul ala in buzunar
Fata este asa cum spui tu, numai ca trebuie separata ultima fraza de restul intrebarii, ca sa se intelega exact unde combat eu adanc...
Dar despre toate astea intr-o editie viitoare a emisiunii noastre.
O parte din greseala mi-o asm pentru ca am creeat confuzie; am raspuns doar la prima intrebare
Confuzie am creat eu, nu tu.
Si esti noua pe site, nu?, deci ai voie sa faci greseli, TPU-ul e bun si iertator, nu-ti mai fa griji.
Acuma am si eu o problema:zi-mi si mie cine e in poza aia a ta! Imi zici?
Frumoasa, nu? e actrita Phoebe Tonik
Si ai ales-o pentru ca semeni cu ea, asa-i?
Aha, aha, deci ii iei apararea ursului.Parca aveai amintiri neplacute cu ursuletii de plus.
M-ai tradat inca o data!*lacrimi si drama*
Defaaapt. Șit.
Jur că nu e urs. Dacă te uiți mai atent e un cangur.
M-ai facut sa ma uit de 2 ori la videoclip ca sa vad asa-zisul cangur si nimic! Nimic! Doar ursi de plus.
Adică faci parte din teoria conspiraționistă împotriva cangurilor!
Ba nu! Eu iubesc cangurii! Am facut chiar si o cerere pentru ca, Cangurii sa intre in patrimoniul UNESCO.
Minți. Eu am aranjat ca fiecare picătură de sânge donată Crucii Roșii sa fie donată Cangurilor.
Eu am facut chiar si o cerere pentru ca de Pasti sa fie Canguri de ciocolata, nu iepuri.
naviDIabLO întreabă:
anonim_4396 întreabă: