Eu spun sa te bai in pat pe la un 22:00 si incearca sa adormi adica stai si tu in pat si vezi daca te ia somnul si faci asa in fiecare seara pana cand te ia somnul,
pup, loly
p. s:bafta la somn
p. s2:vezi ca somnul te face mai frumoasa daca dormi cand trebuie
Bai...vezi ca nu mai e nicio campanie
ce dracu bagi intrebarea la categoria asta? vezi tu ceva amuzant in asta? ca eu una nu vad.
Sorin, de la intrebari din astea a ajuns siteu asa cum e daca nu sti, nu vorbi.
Delya, eu stiu sa scriu spre deosebire de tine.deci cine e inculta? hai ca nu e asa greu sa iti dai seama.
Ely te doare capu? ce t doare pe tine la ce categorie pun eu intrebarile? si numele o sa il tin cat vreau eu.si nu mi se pare amuzanta intrebare as ca dai cu praf d mers copil incult
Kazimir documenteazate de pe net ce inseamn apitipoanca si dupa msa mai vorbestica vad ca nu sti ce vorbestisi app nu stau in bucuresti asa ca shht
TheorizerinplinesteaziolunapeTPU am 11 anisi eu nu adorm din picioaresi nu am o ora fixa d somn
Kazimir sa fim sinceri tu doar o aperi pe Ely deci mai lasa pune si omu o intrebare si sare ea cu gura ca e mare desteapta
Ely nu de asta a ajuns site-ul asa pentru asta a fost creat pentru sfaturi nu e o intrebare stupida are nevoie de un sfat la ce ora sa se culce dar apoi ca pe tine te mananca in cur sari ca face nu stiu ce ca zice nu stiu cum deci hai mai lasa vrajelile
Partea amuzanta e ca n-ai 11 ani, copii n-au probleme cu somnul, adorm si in picioare cand a venit ora
Cel mai bine, pentru varsta ta, ar fi sa te culci la 21:30. Astfel vei dormi 10 ore. Suficient cat sa te odihnesti si fizic si psihic. Si daca faci un pic de plimbare in fiecare zi, o sa poti adormi la 21:30. Inceraca si vezi, vei avea rezultate!