Un 10 la engleză, un 4 la chimie, un 4 la matematică, un 4 la fizică şi 2 absenţe. Va urma...
pa, pa.
Am trei de 10 la romana, un zece l engleza, doi de 10 la germana, un zece la mate, un zece la biologie, doi de zece la istorie, doi de 10 la religie si cate un zece la educatie plastica, educatie fizica si civica optional. Iar la chimie am un 9(in test ). Si eu tot intr-a 7-a sunt.
7, 15 la matematica. Deci 7.
9 si 9. 50 la romana.
9 la biologie.
5 si ceva la geografie.
8 la istorie.
Eu l-am inceput destul de bine. cu cativa de 10 ... da nu mai cont. ceea ce ma intristeaza p mine e faptul ca ni s-a schimbat profu de mate si acum e altfel ( cu exceptia ca profa asta da mai usor note )
da oricum mi door de fostul prof
Pai am inceput bine cu un 9 la mate 9 la franceza un 10 la chimie si un 10 la romana dar acum incep sa scad(am luat un 3 si un 6 la mate...)si la bio presimt ca o sa iau nota mica dar nu conteaza
Prima mea nota, din prima saptamana, un 10 la istorie .
Acum am asa: 9, 10 - romana, 10 - mate, 10 - fizica ( nu stiu cum am reusit minunea ), 10 - engleza, 10 - franceza ( astazi ), 10 -bio :X, 10 - desen , 10, 10, 9 - istorie, 10 - geografie, si am dat test la chimie... Daca iau 8, o pup .
Mie imi place chimia
eu am inceput scoala cu o vizita-n birou la dn director pentru ca i-am pus piedica profesoarei de franceza[o detest]. Deci sa va povestesc : eram de servici pe scl cu colega-mea si idioata de franceza ne dadea test initial in ziua aia si ea mereu le trece in catalog, si noi cum nu mai stiam pe draq nimic, am fugit sa nu ne cheme si ne-am dus pe aripa cealalta a scolii, sa vedeti ce chetie, a venit retardata dupa noi urmarire ca-n filme ne-a prins si ne-a luat la test da tot am pacalit-o ca am copiat tot am luat 10 s-a inchinat cand a vazut ca ea credea ca nu vreau sa vin ca nu invatasem, si ca drept razbunare i-am pus piedica si a cazut si si-a spart ochelarii a meritat-o!
Pooi 10 la mate, 2 de 10 la romana, 10 la religie, 10 la muzica, 6 la fizic (tampita ne'a dat lucrare, dar nu o sa ne treaca notele ca numai zgarieturi o sa iba pe masina), o data la istorie [amenintandu'ma ca e 4 ]...si km atat
Un 10 la geografie, 9 la istorie, 8 la fizica, 10 la desen
daca stau si ma gandesc... din clasa a 5-a pana acum niciodata nu am luat mai mult de 9 la mate , si asta o singura data in rest de la 5 pana la 8
Pai... 2 note de 2 un 9 si un 10 la mate, 6 la Bio(nu e vina mea daca proasta aia m-a ascultat din ce nu ne predase inca:]]:]])un 9 la romana si cam atat
Pai cu un 5, 50 la engleza(test initial)pentru ca ne-a schimbat profa si asta noua e vai de viata ei, un 6 la tehnologie si un "aproape" 3 lasat pe data viitoare, un 10 la romana pe care n-am nici cea mai vaga idee pentru ce l-am luat, cand o sa aduca testul la mate pun pariu ca nu iiau mai mult de 6.asa ca am inceput si eu anul destul de prost...
Un 6 la chimie, un 10 la istorie, un 9 la bio si tehno(citez de la prof : "nu-mi place") si un 7 la geogra
Binishor...prima nota a fost un 9 la franceza, un 10 la romana, un 9 la religie[], 10 la geografie, am dat un test la bio[nu stiu notaX_x] si cam atat ca ma invat
Super
un 5 la testarea initiala la fizica ca am incurcat alea rau acolo:-s
noroc cu profa ca nu le'a pus:X
am scapat de un 4 la civica ca nu facusem temaa.de.m'am uitat la alta pagina din caiet
8 la mate.deci sunt tare
10 la romana
9-engleza-profa noua, test nou, asta e
ne obisnuim
si 10 la ist
si o sa dau la geo.si am de inv mult de tot
care ma ajuta?
Si eu am luat 7, sau 6(nu mai stiu) la chimie anul' trecut
ne'a gasit dna afara si pac! test
:-s
Un 8 la mate si un 6 la biO . Si maine dau lucrare la fizica si presimnt ca nu iau mai mult de 7:-x
5 la mate(ca de obicei), 10 la romana si 10 la desen...si cateva promisiuni de scadere a notei la purtare.
Cu 2 la testul initial la mate(nu stiu daca este inclus, in fine), Apoi cu un 8 la romana
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: