| HardcoreCountry a întrebat:

Ma cam chinuie curiozitatea sa aflu...cum v-ati inceput anul scolar? Eu l-am inceput cam prost, cu un 7 mare si gras la chimie, cam tampita profa sincera sa fiu, m-a ascultat doar pentru ca am fost in excursie si nu am facut o ora cu ea, cu o nota foarte mica la testul initial la matematica (inca nu mi-am aflat nota dar prevad ce o sa fie pe acolobig grin)
La voi cum a fost?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am inceput foarte prost...
5 la mate, 7 la chimie, 8 la fizica, 8 la istorie... PRAF!

| ConstiintaTa a răspuns:

Romana-8(am avut inspectie, si am facut un concurs pe echipe si echipa mea a pierdut si cica ne-a,, pedepsit")

Mate-8 si 7 si maine trebuie sa ma asculte

Franceza-10

Engleza-10

Istorie-4 si 8laughing

Religie-9

Fizica-9 si 7

Chimie-7 din cauza ca a copiat o fata derla mine tot si mei mi-a scazut 2 puncte si ei i-a urcat ca zicea ca e invers in fine, nua fost drept, trebuia sa iau 9

Geografie-8

Muzica-10

Desen-9-compozitia dinamica m-a enervat-

Tehnologie-10

Sport-10 lojik c. m. buna la sport din clasa
Si cam atathhee hee un oarecum BUn nici foarte bun nici prea rau la mine... a si eu sunt a8-awinking

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pai 9 si 10 la romana, 10 la mate, 10 la boi( am dat test si trebuie sa ne aduca testele da am stiut) 9 si 10 sport( pe ochi frumosi si dat din maini...vineri la asculta la fizica
maine la grogra
si app mai am si un 10 la religie
nu stiu cand ca eu asc muzica si desenez si mananclaughing

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Am mai rasp o data... da am facut engleza o saptamana cu o profa handikapata si era sa-mi puna 3 ca am ras cand intrase in clasa

| andreeap a răspuns:

10 -> istorie

| Oxiii a răspuns:

8 la chimie, 9 la română... si cred că 7 la mate thinking

| scarlett_3443 a răspuns:

Pai na un 6 la mate un 3 la istorie mai vad si pe la franca un 4 si am inceput bine anul scolar aaa si un 8 la muzica :@