anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Maine e ziua mea.Fac 41.Bine`nteles ca n-o sa dau nici o petrecere, pentru ca n-am cu cine.Acum imi vine sa pun unu` de-ala galben suparat dar nu stiu cum se face.In fine.N-am prietena pentru ca a fost prea din scurt, mi-am facut contul` abia acu` o luna si deci n-am avut timp sa agat vreo`una pe-aici.Bine – sunt si prost, ca daca fetele sa ofera sa vina sa-mi gateasca si eu le tratez cu refuz, e normal sa fiu acum nefericit si trist si sa-mi plang singur de mila.
Si acum sa tin si eu un toast. As vrea in primul rand sa-i multumesc celui care a inventat baloanele alea din masina care sa umfla cand pui frana si te rastorni (si aici sa dau un sfat si taximetristilor care vorbesc la telefon si dupa aia vin si spun ``bine ca n-a fost pe partea cu dumneavoastra`` - sunteti cu foamea-n gat!)si ca sa nu fiu nedrept o sa-i multumesc si celui care a inventat centura de siguranta, pe care v-o recomand cu caldura s-o folositi si voi…
Poate ca astazi nu mai eram aici si in loc sa petrecem o aniversare-ceva, petreceam cu mare fast un parastas pe cinste.Da` tot era bine, ca mancare si bautura e si la una si la alta…
Mai departe as vrea sa multumesc celui care m-a ajutat sa mai uit de rele si sa mai zambesc - TPU-ul, care a intrat in viata mea acum 2 ani(prima data), apoi a iesit, apoi iar a intrat, iar a iesit, iar…
Ok, scuze.Sa nu se interpreteze ca sunt vreun obsedat dintr-ala…
Ca veni vorba - vreau sa-i spun lui NOname si lui Greece ca n-am fost un porc cu treaba aia si nici psihopat sau altceva, dar nu s-a rezolvat nimic pentru ca la voturi am fost 2-pentru si restul impotriva, si tot am incercat noi, dar a fost foarte greu si am desfacut coalitia iar acum unii au facut alte parteneriate, altii mai asteptam.Lady first – cum zice americanu`.Dar eu sunt fair-play – succes la alegeri pe mai departe…
Acum alte mesaje nu mai am, decat ca vreau sa va spun ca ma simt foarte tanar si sunt intr-o forma excelenta, in curand o sa-mi pun si poza mea la profil ca sa ma vada si fetele si sa se minuneze - sper sa nu ma deoache vreo una si sa mor, pentru ca mi-a ajuns o incercare…
Ce sa va mai spun…La multi ani, sa fiti fericiti si sa vi se implineasca toate planurile atat pe partea cu iubirea dar si cu reusitele in viata profesionala, si sa faceti copii buni si frumosi, si bani la fel.
Acum as pune un galben cu palmele larg deschise, dar v-am zis ca nu ma pricep.
Va iubesc si va ador.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista lucruri mult mai grave decat o aniversare de unul singur, chiar si la o varsta mai inaintata. Cat despre gasirea unei jumatati ti-as recomanda sa incerci pe site-urile de profil, ai mai multe sanse acolo.

Nici eu nu stiu cum sta treaba cu TPU si emoticonurile dar am vazut ca ar fi aceleasi ca si pe Yahoo asa ca poftim, cadou de ziua ta: http://messenger.yahoo.com/features/emoticons/ Acum poti adora TPU si prin semne!

Sa ti se indeplineasca dorintele!

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Multumesc.Vad ca ai pus ceasul sa sune la 12 ca sa fii prima...
Imi place.
Galben-pupacios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Mersi.
2 galbeni pupaciosi.
Hai ca am inceput sa invat...

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai sarbatorit sau n-ai apucat de reply-uri?
:)
La multi ani, Cancelled!
Sa fii iubit, sa fii fericit si sa ramai neschimbat!
Si printre noi!

http://www.youtube.com/watch?v=9SxF_IC3ZKw

greece12
| greece12 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Miha,multumesc,e debutul meu, n-a avut emotii numai @Cancelled!
happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greece12):

Mersi frumos.
Si pentru clip iti multumesc...
Sunt cu niste colegi, mare petrecere nu e...ca mai trebuie sa facem si bani...
Oricum, m-am gandit si la voi cand am ciocnit paharele cu sampanie.
Multa fericire!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa-i testezi daca stiu sa puna emoticoane!
happy
Distractie placuta!

| Radu284 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu as pastra-o pe aia cu "I love you Justin!".

| Fatamuntilor a răspuns:

Astazi fiind ziua,
Ti-as dori si eu ceva.
Sa ai zile senine,
Sanatatea sa-ti mearga struna
Bucurii la orice pas,
Si un pupic pe obraz.

| sofisis a răspuns:

Catelus cu parul' cret
Sa ai jeepu' in cotet
Sa ai vila cu piscina
Columbeanu ca vecina
O lopată pentru bani
Ce mai era? A da, La Multi Ani!

Tu la varsta ta nu mai esti de emoticoane! Pe vremea ta nu era cu porumbei voiajori? thinking De ce vrei sa strici frumusete de traditie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Mersi pentru versuri.
Am vrut sa-ti raspund la intrebarea cu preludiu` si cu sexu`, dar m-am dezumflat ca vad ca-mi zici aici cum datez de pe vremea cand s-au coborat porumbeii din Arca lu` Noe…
Iar la ailalta mai veche - tot azi - imi spui ca daca bunicul tau n-are cont pe facebook, atunci sa nu-mi fac nici eu, din spirit de solidaritate…
Si deci ca sa fac eu acum un efort sa-mi amintesc cum eram odata romantic si salbatic, chiar nu cred ca mai are rost…
Nu?
Ok.La multi ani si tie.
Am vrut sa mai zic ceva, dar am atipit cu capu` pe tastatura vreo 2 minute, si-acu` am uitat complet ideea…

| mgtow a răspuns:

Munca sa fie ca de femei sant cam scarbit ti le-as trimite prin curierat rapid dar nici nu am admiratoare, ah e una dar cam urata poate tie ti-ar placea iar masa se tot da in gat sa sar pe fisa si doamne fereste prefer sa ma arunc de pe un pod decat sa stau cu nebuna aia laughing dar na viata asa nesimtita cum e induram si tragem greul conteaza sa fie un ban si sa nu ajungem la pensie. Poate dai de o baba cand te faci pensionar numai ca batranetea e cam jenanta

| Erzaa a răspuns:

Frumos. Și la mulți ani. Dar apropo, care este întrebarea? Că asta se face pe aici, se pun întrebari.

P.S big hug - emoticon galben cu palmele larg deschise

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Erzaa):

Mersi pentru urari.Esti foarte draguta.
Bun.Acum intrebare:am vazut ca i-ai zis lu` fata aia care spunea ca are 10 ani si se plictiseste rau, ca n-ar fi bine sa mai stea pe net si ca sa se joace cu papusile ca e prea mica.Corect? Nu crezi ca te-ai riscat cam mult cu raspunsul asta – poate se ambitioneaza acum si ne intreba despre baiatul pe care-l place sau cum sa faca sa-l poata uita pe fostul?

| Erzaa a răspuns (pentru anonim_4396):

În primul rănd, mulțumesc, știu că sunt draguța, și foarte modestă.
În al doilea rând, Wtf?! Mi-ai verificat istoricul ca să poți să mă ataci? Stai liniștit că nu-ți fac nimic.

Și cu ce m-am riscat? Doar pentru că am spus ceva adevarat. Tot ce ai zis pentru mine este nonsens. Te-ai supărat ca ți-am atras atenția asupra asta?

Și întrebarea trebuie să fie pentru toți, nu numai pentru mine.

anonim_4396

Draga mea, ai inteles gresit, eu nu te-am atacat – doar am incercat sa glumesc cu tine…
Nu ti-am verificat istoricul, ci doar am intrat pe la tine sa vad daca esti amuzanta.
Asta-i tot.
Acum sper sa nu schimbi ``la multi ani`` cu ``I hope you die``…

Sigur că nu. Am crezut că te-a deranjat ceva.

anonim_4396

Eh,ma enerveaza ca nu recunosc fata din poza ta...
Gata - mi-a picat fisa - e Antonia...

Eu nu cred. Nu seamănă cu Antonia, ea nu are ochii albaștri. E mai superbă fata din poză.

Deci acum nu o să-ți mai răspund, o să părăsesc netu, cică o să citesc ceva la română pentru simulare de măine. Urează-mi baftă.

anonim_4396

Bafta...
Oricum nu inteleg cu ce e mai buna romana decat netu`, dar daca spui tu ca e mai importanta, asta e...

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspunsurile mele (la intrebarile tale) sunt un pamflet si trebuiesc luate ca atare. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.
Asa ca nu te mai bosumfla, ca nu e cazul.tongue

anonim_4396

Cred ca mai degraba eram un pic indispus...
Nu m-am bosumflat pe tine, in nici un caz.
Si nu exista nici o asemanare cu realitatea, pentru ca eu nu sunt bunic.
Si nici macar tatic.
Uneori sunt ``daddy``, dar asta-i alta poveste...

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing) bravo...fi taticu' lor tongue
Bun, sper ca am "cleared the air" si ca indispozitiile nu sunt date si la tine ca la femei.o data pe luna. Inteleg ca vrem noi egalitate dar PMS-ul ne ramane exclusiv.

anonim_4396

Ale voastre sa fie - bine ca nu m-a facut mama fata, altfel ajungeam si eu pe la ``dragoste si sex`` toata ziua, sa intreb de ce nu mai vine, ca sa ma trimita unii sa umflu prezervativele sa le gasesc porii sau sa ma intreb cat de departe trebuie sa termine baiatul sa nu existe riscuri de sarcina nedorita...
In rest, iti doresc un inceput de saptamana sa treaca repede sa vina sambata ca sa primesti parfumu` de 8 martie.La multi ani anticipat si sa fii iubita!