Aşa e, dragul meu, eu scot tot ce-i mai bun din tine.
Dă j u hynymyoară.
http://image.yaymicro.com/rz_1210x1210/0/862/real-heart-8629a7.jpg
Scs n may am decat un plaman daca vr
Bnn atuncy dă rinichi
Ce sincron frumi mi-ai facut in notificari
Numai eu? Eu numai pe tine te am la notificări. *simţindu-se dezvirginată cu Niku Tablagiu la Striptease Bar*
Dar ia stai puţin, că nu suntem pe facebook...
誕生日おめでとう, băh!
Nu, nu-i înjurătură...
Dar nu e ziua mea...
Ba da, ai făcut 1 anişor
A, şi pentru că-s prea şucară pentru categoria asta, am de gând să-ţi stric dimineaţa >:) :
...te-iubesc/
Ah,pai,mersi,atunci,si,la,multi,ani,si,tie,caci,nu,ti,-,am,spus,pe,29,oct.Scuze.
Woauch.
Ce, 29, oct? trebuie, să,-, mi spui, pe, 19, febrOarie, că, împlinesc, 2, ani, de, când, mi-am, făcut, al, treilea, cont, pe, tepeu, şi, trebuie, să-mi, şi-n, aprilie, că, se, împlinesc, 4, ani, de, când, mi-am, facut, primul, cont (se chema motanel, dar nu are rost sa cauti).
uh, aprilie 2010 vremuri... Paşti, ouă colorate...
app dă hynymyhoara
Super.Sa-mi amintesti sa-mi amintesc sa-ti zic.
Dacă nu dai hynhymhyoarhă te strâng de ouţe
Acum observ că te-ai întors din Singapore de la cules de pomelo...
Cum să nu-ţi placă pomelo? )))))))))))))))))))))))))))))
Oricum, să ştii că tare dor mi-era să mergem împreună la concerte de muzică bisericească, să privim stelele de pe zgârie-norii din Tokyo, etc.
Mijthou, iar e soare afară.
Ma faci sa cred ca sufar de amnezie.
Si asta e naspa pentru ca e iarna.
Bine, atunci recreează-te cu melodia asta: www.youtube.com/watch?v=unRldLdllZ8
Dintotdeauna melodia asta mi-a dat dorinţe de suicid, nelinişte, o puternică stare de solitudine, suferinţă, mereu mă duce cu gândul la primăvara-vara lui 2013, o perioadă plină plânsete, suspin, self-harm, dorinţe de a mă strangula. Pe la sfârşitul lui august mi-am revenit ca prin magie, tocmai când aveam dorinţe de a avea tangenţe cu tine. Dar oricum, freza lui d4nny ăla încă mă încântă :X
(nici n-am ascultat melodia)
Da, da asa este.
Sper că te-ai mai măturizat în zilele astea, cât ne-ai lipsit (-:
Mrrr, delicventule, de ce n-ai fost azi la şcoală?
Mai mult m-am mopturizat.
D-dar am fost chiar daca zapada : (
Eu-s prea mătură pentru categoria asta, tu eşti prea mop pentru internetul ăsta. Cineva dintre noi doi are nevoie de un făraş.
Mincinosule.
Si eu sunt prea mahmur pentru categoria asta.
Bine, m-ai prins, m-am prefacut ca casa imi e ingropata-n zapada ca sa nu ma duc.Sunt groaznic, stiu.
Păi normal că te-am prins, că doar mi-am scos jacusiul pe-afară, azi m-am urcat pe bloc, mi-am numărat firele din cap, am fost la piŞcină etc. Deci da, eşti groaznic.
shayonarh4444, lyyyyyyy