| Fragile a întrebat:

Bună TPU!

O să vă spun poveste mea de dragoste.
Prima oară când l-am întâlnit era dulce, dulce şi frumos.Toată lumea avea grijă de el, era popular, ce să zic.Nimeni altul nu era ca el. Avea pielea fină, zâmbetul dulce, se purta frumos cu toată lumea.Era generos, parcă dădea câte o bucăţică din el fiecărei persoane. Avea tenul cremuliu, gălbeniu. Dar nu era uşor să ajungi la inima lui, parcă era sigilat, cu un capac. Dar totuşi eu a reuşit, şi i-am simţit dragostea linguriţă cu linguriţă. A fost frumos... până ce. mama a intervenit între noi. şi nu ma mai lăsat să ating untul de arahide pentru că cică sunt dependetă!

Dragostea nu e dreaptă, nu-i aşa?crying

Răspuns Câştigător
| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

De fapt nu era asa dulce, nu?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dragostea nu este cinstită când este vorba despre o savurare!
Pa, pa.

| Fragile explică:

¤TraficantaDePuleţi,păi aşa pare la început, dar dacă ajungi să-l cunoşti mai bine...oh mom I hate you!

| Fragile explică:

¤SongsoftheSabbathSacrifice,apreciez optimismul tău.

| Pralină a răspuns:

Nuuu poti renunta asa ujoorcryingcryingcryingcryingcryingcryingeee cheaa mhaayyy dragutsaza povezte din loooomea yntreaga y00bitzyva m000lt in secreeet:X:X:X:X:X:X

Va y00besk pe tooty :X:X:X:X:X:X[pacat ca imi provocati arsuri la stomac]

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Lol,cred ca toata lumea a vrut sa te injure cand a dat click la inceput XD

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Ajuta si mierea!

| Mmmmaaaaddddyyyy a răspuns:

rolling on the floor))). Buna povestea ta de dragoste.

| teodora2001 a răspuns:

Asa e.Dar daca il placi cu adevarat iubitiva in secret. Puteti sa va intalnitit undeva unde numai voi sa stiti locul. Puteti sa vb pe mess, la telefon si sa va scrieti biletele de dragoste

| Nuimicitinumele a răspuns:

Povestea e prea smehier gandita thumbs up thumbs up la inceput chiar ma gandeam ca e un baiat da cand colo happy chiar mi-a placut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iu-hu! Pentru prima data cand am vazut inceputul unei intrebari de genul nu am dat back. Eu chiar am crezut. M-asteptam la un sfarsit tragic al idilei voastre. Divort placut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi- la fel! serios vorbind...e simpatică faza!

Întrebări similare