Mausurezusor Dumitru si sunt mandrul posesor al unui creier care ma duce spre pedofilie. am 40 de ani
Buna.
NoMusicNoLife.
Am 7852738614871638716478623232 ani.
Sunt cea mai mare de aici.
Ma numesc click.sau ma rog asta e porecla mea si am 999 de ani cred ca am uitat un 9...sau 2 de 9, offf, batranetile astea... daca vrei sa imi sti numele, ei bine este:salam victoria(m-am inspirat de la primul raspuns)
Salut. Eu sunt Naiba si am vanit sa te iau. Am si eu vreo 534254265 de ani, nu mai stiu exact. Oricum, exist de cand lumea. Oricum, n-am venit sa stau de vorba. Vezi sa stai confortabil in seara asta, ca va fi ultima
Sunt Basescu si exist de cand lumea si pamantul! >; D Ha, ha.ce-mi plac glumele mele
Nu iau aceasta intrebare la misto! Daca acest utilizator TPU vrea sa afle cati ani aveti sau cum sa numiti!
Apropo, pe mine ma chema Bucur Razvan si am 16 ani...
{Prosti care cred raspunsul meu stupid sunt chiar mediocri sau cum se numesc cei care au in cap numai prosti}!
Ma numesc Pietraru Adelina Elena si am 8 ani. Tu cum te numesti si cati ani ai Biki?
Vad ca numai prostii ca astfel nu ii pot numii care au chef de misto. Pai ma cheama Alex si am 18 ani. pe tine?
Julyly2089 întreabă: