Odata cand eram mic m-am **** pe mine in somn.Cand m-am trezit am inceput sa plang si mi-am am incercat sa dau scutecul jos.Nu am reusit si am umplut tot patul cu ****. Dupa aceea am inceput sa ma agit si sa invart scutecul prin casa.Mda am cam vopsit cu vopsea maro peretii albi.Peste tot era **** chiar si pe ecranul de la televizor sau pe telefoane.
Cam asta e tot la mine.
Eram la Subway cu niste colegi, si ei vorbeau despre ceva total paralel, si apoi m-am trezit eu sa spun "Daca aveam o bluza mai scurta mi se vedea fundul."
Trebuia sa fiu la liceul de arte si m-am dus cu mama la clasicele intalniri cu parintii, invatatoarea si copiii. Si era acolo o baba acra care era profa de vioara (nu erau decat clase de muzica si dans si eu voiam la grafica si de aia m-am transferat) si imi era rau si am borat pe ea.
In clasa a 6a imi dadea mereu borsul pe nas la ora de mate, mai ales iarna, pe fiecare pagina stropi de sange.
Ma jucam cu foarfeca ca imi placea cum se auzea si mi-am taiat din greseala buza de sus.
Proful de mate ne vindea gazete ca sa ne marim notele, dar doar daca lucram de pe ele. Si erau 8 lei. Si am auzit prin clasa ca erau 5 lei si ca el le marea, ceea ce nu era adevarat. Am scris pe net (era un scandal cu o fosta eleva de a lui, o parasuta, pentru ca proful e super de treaba) ca vinde gazete cu 5 lei. Si a cazut vina pe o colega. Si m-am simtit prost si eu am spus ca am scris. Si mi-am cerut scuze si am zis ca am auzit la altii prin clasa. Si toata clasa mi-a spus "5 lei" dar nu s-a suparat pe mine. :-J Acuma suntem prieteni si facem glume despre cei din clasa. Sunt in clasa a 7a. De exemplu, o colega a luat 4 si s-a apucat de bocit. Si prietena ei o consola. Si profu a zis "Da' ce faci Diana, o consolezi?" si apoi am spus eu "Hai Diana, da-i oleaca de tzata" si profu "Daca iti spun ce a zis Teodora" si murea de ras. Dupa 5 minute cand ma laudam la colegii mei de banca profu a spus "Ia uite ce a zis Teodora, sa ii dai oleaca de tzata". Toata clasa a ras, inclusiv eu, dar alea s-au luat de mine .
Tot anul asta stateam cu colegul de banca pe calorifer, si fetele "Teo si Vasile" si el o inceput sa le arate "semnul pacii" (adica pe romaneste degetul mijlociu ***) si apoi le-am aratat si eu acelasi semn. Si el a lasat degetul jos si totusi eu il tineam si a intrat proful de mate si il aveam ridicat si apoi l-am lasat jos si cand ajunge proful la catedra (stau in fata) spune "Ia spune ce semn le arata-i lui..." (imagineaza-ti ca suntem din Bacau si a spus-o cu un accent moldovean) si eu de 'colo "Nu nu domn' profesor, eu imi intindeam degetu' ".
In clasa a 6a, am avut o ora de dirigentie doar cu fetele si eu am intrebat-o pe dirga "Cum se fac copiii" la care spune ea "Pai e un proces complicat" si apoi spun eu "V-am mintit, stiu cum se fac. Voiam doar sa vad ce spuneti." Apoi am mai intrebat-o "De ce nu raman barbatii insarcinati?" "Ce contine sperma?" "Cainii au menstruatie?".
valentyn6983 întreabă: