-Profesorul de matematica ne dadea 10 daca eram prezenti la ore si daca lipseam ne dadea 9.
-Profesorul de matematica motiva absentele de la toate orele incat directorul a aflat si nu ia mai dat voie sa foloseasca catalogul.
-I-am spus profesoarei de engleza daca s-a imbatat la majoratul celor de a 12 a
-Am cazut de pe scaun in ora de muzica.
-Colegele mele isi indreptau parul in ora de romana si de engleza plus nici nu mai zic in cea de matematica.
-Un baiat o inceput sa paruiasca o fata dupa ce aceasta i'a tras una peste fata de i-a curs sange
-Profesorul de geografie ne facea prosti cu orice ocazie.
-Profesorul de romana ne-a cerut un eseu despre un persoanaj dintr'o opera literara si un coleg a adus un eseu despre flori (acesta nici macar nu il citise, il luase de la verisoara lui).
-Profesoara de biologie la 12 : 30 PM a spus ca s-a plicitsit si a iesit din clasa.
Colegul meu i-a luat catalogul profului de matematica si a fugit cu el afara.
-In generala proful de mate se dadea pe gheata cu colegii mei de scoala si a cazut jos.
Un coleg de generala(nu era in clasa cu mine) a venit in scoala cu o scandura sa o bata pe profa de engleza.
Ieu ciordeam si m-a prins dascalul la furat.am bagat ceam manglit in chiloti si i-am zis ca so sculat ca sa nu ma prind si sa ma bata.
Ce ai ciordit, pixurile?
Unu mazgalea pe cartea altuia si ala ii spune e cartea mea nenorocitule si profa era langa ei cat am ras atunci ))
Eu eram in spatele lor si ma pisam pe mine de ras ))
Mda.sunt mai rai decat gaborii astia.gaborii pedepsesc pe infractori, dar astia ataca orbeste.era o intrebare decenta si amuzanta.
Asta ii noul meu cont, ca nu mi-a mai mers parola...
Barabulafaradarsaupoate întreabă:
Julyly2089 întreabă: