Am tot așteptat de la tine un mersi pentru funda asta, dar nimic! rea mai ești!
Păi e cam ciudat să primesc fundă la asta o.o
...mda; te-am premiat pentru că *în realitate* tu ești o fată bună,nu?,doar că aici se mai întâmplă să vezi *prea multe* și uneori ți se pune pata.și iese mai aiurea! dar,cum spuneam,sunt convins ca de partea cealaltă a monitorului,se afla o fată frumoasă și deșteaptă, care are și ea sentimente, vise...(sper că n-am inceput să vorbesc așa de la aceea ca mi-am pierdut hamsterul! știi că l-am pierdut nu?); bun; iți doresc o seară frumoasă și să te pupe iubitul in vis! pa!
Şi trăiesc în România.
...răspunsul tău vine prea târziu.mersi frumos.
Adevarul e că dacă pui 2 întrebări diferite, la 2 categorii diferite,si dacă mai apare si cuvântul *hamster* in ambele,este foarte grav,iar reactia ta - JET- este normală; din păcate *myObsession* a răspuns prima(,la fel ca tine, și deci la fel de corect), și a primit ea funda! sorry;
Interesanta poveste. cam isterica prietena asta a ta adica e disperata rau ce mai! Du-ti prietena la un psiholog si hamsterul la veterinar!
Deci...din cate am inteles
1. Iubita ta ii geloasa
2. Nu prea m'a amuzat
3. WTF?!
4. Deci da.imi place si hamsteru'.isi revine el da'i si niste poze cu iubita ta de la balul bobocilor si atunci face diaree la patrat
Julyly2089 întreabă: