| Honey_8888 a întrebat:

Vreau cat mai multe glume de retinut din alea cu capcane... Ceva de genul:Intr-un cos am 3 mere verzi si 5 rosii.Cate mere am? Si atunci te grabesti si faci calculul fara sa iei in calcul faptul ca sunt 3 mere si 5 tomatelaughing...Am uitat sa mentionez FUNDOI!

Răspuns Câştigător
| dorinel97 a răspuns:

Deci:Esti in fata casei si acolo se afla:un urs, o vulpe, si un leu, ai doar un glont pe teava.Cum scapi nevatamat? Pai ursul zice mor mor, si moare, leul il bagi in buzunar si vulpea o omori cu glontul.

Cum se numesc dacii care gandesc:gandaci
Cum se numesc rudele la Papatongueapanasi
Cum se numesc nasii la Papatongueapanasi
Cat e 2+2/2? Toti zic 2, dar prima oara se face impartirea si iti da 3!
Ce are schwarzenegger prea lung, Brad Pitt, prea scurt, Madonna nu are si Papa nu il prea foloseste:Numele de familie
Tata si fiul calatoresc cu masina:Aceasta face accident, tatal moare pe loc iar copilul e dus de urgenta la spital, ajunge la spital, pe masa de operatie, si spune medicul chirurg:nu il pot opera, e fiul meu, cine e chirurgul? Mama copilului.

funda?

6 răspunsuri:
| Deyutza a răspuns:

Mie mi-a spus o prietena o gluma:
ai 2 gloantze si o cioara, un leu, un urs si un manelist; cum scapi de toti?
si eu am zis" ii tragi 2 gloantze in cap la manelist si dupa aia toti merg si sarbatoresc" laughing

| yoo23 a răspuns:

Esti intr-o competitie de alergat.Il depasesti pe ala de pe locul 2.Pe ce loc vei fi? ( toti care i-am intrebat au zis pe 1, dar esti pe 2 ) laughing

| DeDeChazLee a răspuns:

Cine ajunge primul la bananele din palmier? un elefant, o maimuta, o pasare, sau un leopard?

bai fraierilor-in palmieri nu cresc banane.laughing

scuze de chiestea cu fraierii dar asa mi-au spus-o si mnoh.

| cici_7887 a răspuns:

Dorinel97@ rudele papei erau paparudele

| juniorradoi a răspuns:

Esti incuiat intr-o camera cu un leu aligator si un manelist, de asemenea ai o cusca si o arma cu 1 foc... ce vei face?
Omul se grameste sa spuna ca pune capcana pe leu si trage in aligator, de fapt leul este un ban asa ca mai bine iei cusca si o pui pe aligator si omori manelistu laughing SPER CA AI INTELES
fundahappybig grin?

| BlackScorpion07 a răspuns:

Salut!big grin Uite Vreo 2 Glume din astea: Unde`i Mingea Cand Ii Gol? Intrebare cu raspuns. (subliniaza "intre bare" acolo se afla). Doi Olteni Sarira Gardul, iar apoi sariRADOI (adica nu sar altii doi ci radoi de la steaua). Cate Mere Am Pe Masa? 2 verzi si 4 rosii, eu iti dau doua rosii.Cate Imi Raman? (doua)