Broastele de apa dulce nu beau apa, ele isi iau lichidele si mineralele necesare prin piele, procedeu numit osmoza. Broastele de apa sarata (de mare) trebuie sa beie apa din cauza ca primesc prea multe minerale prin osmoza, pe care trebuiesc sa le elimine cumva. Pe alta parte si cu pestii este acelasi lucru.
Nu draga, bea numai sprituri de vin, ca de aia le apuca orăcaitu'. Trasei concluzia ca beui 7, 8 sprituri de vin si acum behăi paci. Funda sa o dai lui @harcig sa eu puna in piept @ Dragalasului, post-mortem, aleluia.
Draga, draga eu nu aveam de gand sa-ti multumesc ca nu stiu ce inseamna cuvintele alea care le zici matale, bag seama ca o fi de bine ca nu cred eu ca matale asa fata cu carte sa-ti lipseasca simtul umorului. Da ia spune talică, cine este iaste Pingu aista de zici ca ma intrece, ca eu stiu ca pe mine nu ma intrece nimeni in bunatate si nici dracu' in rautate, iar umor nici nu incape.
Hehe... buna intrebare eu nu cred ca beau, cred ca o tam[pponeaza cumva, sau o sustrag prin piele
Draga harciogule tin sa te anunt ca broastele nu repira prin piele. Respira prin plamani dar si prin piele
@hombre :
Bună!
Mersi pentru sfat, tocmai i-am acordat fundiţă lui harciog, deşi cred că puteam şi singură să deduc răspunsul corect, după atâtea opinii, nu crezi?
Trebuie să-ţi spun că sarcasmul tău m-a cucerit pe moment, de ironie ce să mai zic...
Eşti de-a dreptul fenomenal, dar sincer, Pingu te întrece!
Nu, nu trebuie să-mi mulţumeşti pentru complimentele acordate.
Bye!
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: