Zeus, nemo, baghera, snity, cyupy, mimo, ...acum nu imi vin in minte...Aaaaa...grozy,claus,ovi...poate nu imi dai fundita... glumeam...
Am cateva care le au niste baietiŞbanana, gogoasa, coita, clatita, maimuta, goe, papa, chieliosu!
Poneiu (pitic bineintels), mr proper(daca e slab), brave hart (daca e fricos ), billy(daca e mic si rotund ), shorty (daca e rapper sau din astea ), mosic (daca trecut de 20 de ani si tot scund e ), nassy (daca are nasu mare ), kongo (daca e mai negru ), padre (daca are inclinatii spre biserica )! Cam astea mi-au venit acum in minte, btw astia toti sunt prienteni cu mine
Lingerica
atarnache
max
coiotu
ceacÂru
gore
uscatu
mister muscolo
strigoiu
ochios
papae
elevu
bozgoru
bulgaru
ti-am spus toate poreclele pe care le au prietenii mei!
in functie de cum arata amicul tau ii alegi una!
daca imi mai amintesc vreuna, te anunt
Tarzan mr musculo :p sfekla paparuda cioci caracuda chiuaua duda michimaus [ sau cum sa scrie ] jierme shopty vushky
mno am ramas in pana de idei nu mai stiu :p cam atat :d
Bradăru', Țaie, L, Papi, Bilă, Blo', Puf, Pitpa, Cearli, Brand, Turbo, Castoru', Vârco, Berilă, Ingi, Porcio, Gay, Danone, Matizu', Badday...
Craca, Misulet, Chilot, Avate, Aba, Lus, Nik, Totoala, Berdan, Dex, Crasty...multe altele am zis cateva de la mine di scoala dar exista mult mi multe a si mai stiu una:Coroiu. Poti gasi mai multe pe alte pagini web.Imi dati fundita va rog...
Popandau
nevastuica
strut
babuin
pateu
ceapa
bocanc
ludovic
palariuta
cam astea stiu si de la prieteni
DaciaRomania întreabă: