La varsta adolescentei toata lumea se schimba.Probabil cand erai mai mica nu dadeai impresia de a fi feminina.Insa,mai devreme sau mai tarziu, orice fata, fie ca vrea sau nu, isi descopera femeia din ea. Da de inteles ca asa trebuie, adica mai mult sau mai putin, cum poate, e imposibil sa nu fie catusi de putin feminina. Poate unele dintre noi nu accepta, sau altele chiar de mici nu pot sta fara latura lor femeiasca.
Nu-ti fa griji, e specific feminin!
Nu mi s-a intamplat dar oricum e de bine ca ti-a spus ca esti mai feminina(doar daca ai fi fost baiat...).
Pai cine stie, poate tu erai mai baietoasa, mai pe stil sport asa si acum te`ai mai schimbat. Tu stii daca e adevarat si ai modificat ceva la tine. Daca nu ai schimbat nimic, e posibil ca prietena ta sa fi baut ceva cand ti-a zis asta
Inchide gura sa nu intre muste in ea. O fi lezbi fata, poti sa stii, pregateste-te. Pastreaza funda pentru colega ta.
Stai calma, nu s-a dat la tine. Ti-a spus doar ca esti feminina, adica dintr-un baietoi care erai, probabil, a inceput sa se vada latura feminina.
Daca si complimentele le luam ca pe un avans, e vai si-amar!
N-are cum sa imi zica cineva ca sunt feminina nici daca ar vrea. Tenisii si mersul contrazic orice amator de frumos
La mine totul e feminin si personalizat! Pana si tenisii mei (si cei patrol si baschetiii converse all star) sun asa. oricum asta e un compliment. Risti sa ramai singura toata viata daca esti prea baietoasa
Mie nu mi s-a intamplat niciodata pentru ca eu de la un an port rochite cu dantele palarii cu fundite pantofiorii cu floricele etc dar acum nu mai port dar tot sunt feminina. Poate te-ai schimbat tu fiind mai baietoasa si te imbraci sport chestii din astea si i s-a parut ca esti mai feminina acum. Sper ca te-am ajutat.Kissess!
Venerabilul întreabă: