| WaNt3D1856 a întrebat:

Unicornul meu pufos a fost calcat de un curcubeu. Piticul de la capatul curcubeului si-a cerut scuze si mi-a oferit oala lui cu banuti de aur drept daune fizice si morale. Mentionez ca unicornul meu si-a rupt varful cornului si si-a zgariat o copita. Sa accept oare scuzele spiridusului sau sa il dau in judecata? Pare un pitic cum se cade...

Răspuns Câştigător
| Cristi_Nechitoi_1984 a răspuns:

Pai eu zic sa il dai pe urmele FBI. Daca nu se te va asasina si pe tine si pe unicornul tau.Eu am patit-o si nu mi-a placut.Atunci am murit pentru prima data!

10 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

O oală cu bănuți nu poate înlocui un vârf de corn și o copită ruptă. Cere-i mai mult! Dacă nu acceptă, dă-i una și fură-i oala cu bănuți și curcubeul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi prost, cerei un butoi si un magar drept despagubire. butoiul il dai dea dura, si magarului ii lebesti alup.pai ce un unicorp, ..de ala de care spui tu, il iei din drum?

| IonutGaby a răspuns:

Pai suna la M.A.I si la F.B.I poate vor reusi sa te gaseasca si sa vina la tine inainte sa iei mita, ca altfel ai incurcat-o

| Yamaha123 a răspuns:

laughing...happy...crying.sad

| Yamaha123 a răspuns:

SAlutlaughing...happy...crying.sad

| Yamaha123 a răspuns:

Normal,cerei mai mult sad

| BellaVampire a răspuns:

Daca n-am citit chestia asta de 12345678987654321 ori pe net... o mai copiati multi? laughing

| WaNt3D1856 explică:

Nu sunteti intregi la minte rolling on the floor

| WaNt3D1856 explică:

Ce copil prost eram anul' trecut... :'(

| writtennnns72 a răspuns:

În niciun caz, în locul tău îl dădeam pe mâna poliţiei din prima. Dar stai, nu mai eşti în relaţii bune cu prinţesa gumiţă? Ce păcat, ştiam eu că o să îi desparţi tu pe ea şi pe piticul de la capătul curcubeului. eşti o infractoaare!