| RubikSD a întrebat:

va rog sa ma ajutati cu o problema! Am sat click pe un anunt de pe net unde scria ca mi se va indeplini orice dorinta! Eu mi-am dorit pestisorul auriu, ca sa am 3 dorinte, numai ca ei nu mai aveau pesti si mi-au trimis un pitic!
OK! Pana aici a fost bine, piticu' mi-a indeplinit dorintele, dar dupa nu a mai vrut sa plece si mi-a intrat in ureche! Cum sa fac sa il scot de acolo? Ce le place lor, ca sa il ademenesc?

Răspuns Câştigător
| คlєxヅ a răspuns:

Asculta:
Cumpara lipici
I-a o scobitoare de urechi
Pune lipiciul pe ea,dar ai grija,dupa ce pui lipiciul pune si spray de branza.
Pe urma te scobesti in urechea in care ti-a intrat,si gata, il scoti la loc dar ai grija sa nu si doreasca sa-ti intre in ureche si sa nu il mai scoti,in acest caz vei avea nevoie de doua pitici urgent!
A da,si nu manca gunoi, date si cu spray de branza in gura. E delicios stii?
Vezi poate il scoti, si unde ai intrat de scria ca iti indeplineste dorintele? Vreau si eu sa incerc, poate imi doresc o vila si un Porsche, si poate un scuter nou!

10 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

Adu-i o pitica.

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Tatzele mici.

| Satanique a răspuns:

Baga-te cu capul in apa

| iKeel a răspuns:

Spânzură-te şi a ieşit...

| OmulCareStieCeFace a răspuns:

Zi si mie site-ul piswinking

| BogdaneluluI a răspuns:

Asta-i scuza sa nu te speli in urechi?

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Toarna apa cu cana ca sa se inece

| Klews a răspuns:

Un biscuite in ureche e de ajuns. Ai grija sa nu te cureti in ureche! Mananca gunoi si o sa iasa! Succes.

| MamaMiaaa a răspuns:

CE misto. Da-mi siteul ca vreau si eu un pitic in ureche

| RubikSD explică (pentru MamaMiaaa):

Nu mai pot, pentru ca l-au inchis dupa ce am facut reckamatie din cauza piticului! Si crede-ma, nu e bine sa ai un pitic in ureche! Toata noaptea nu te lasa sa dormi!