| gabitza05 a întrebat:

Buna!

Voi ce ati fost in viata anterioara? Eu zidul chinezesc :))
Intrati aici si o sa aflati :D http://viata-anterioara.apropo.ro/viata-anterioara/

144 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a rezultat:
In viata anterioara ai fost: 'Capitan de osti'
Calareai un cal alb si indemnai ostenii la vitejii neasemuite. Acum conduci ca un nebun, faci ordine in trafic cu degetul mijlociu al mainii stangi si ai o relatie foarte speciala cu claxonul.

| lenyia a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Strabunicul lui Scooby-Doo'
Ai prieteni buni care stiu ca abilitatile tale de detectiv s-au transmis din generatii. Dar ei nu inteleg de ce tii sa iti bagi nasul peste tot. Iti tot cauti snacks-urile?winking

| georgiana a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Fulger'
Azi o arzi gen aiurea cu alti confrati ai tai. laughing

| Bacemi a răspuns:

Eu conform testului http://www.clopotel.ro/......a-131.html am fost un filozof egiptean, mana dreapta a Cleopatrei. Va recomand sa faceti si voi testul si sa postati va rog rezultatul. Am fost ou de ciocolata conform testului tau.

| Bacemi a răspuns:

Eu conform testului http://www.clopotel.ro/......a-131.html am fost un filozof egiptean, mana dreapta a Cleopatrei. Va recomand sa faceti si voi testul si sa postati va rog rezultatul. Am fost ou de ciocolata conform testului tau. Scuze pentru dublu post.

| PauLa.M a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun'
Ce cadou vretibatting eyelashes?

| Bacemi a răspuns:

@Paula, ce ai zice de un sarut pasional? De mult nu am mai primit un cadou asa de dulce tongue

| faranume a răspuns:

Comform testului gabitzei.laughing

In viata anterioara ai fost: 'Punga biodegradabila'
De-abia fusesei inventata. Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21, ele ramaneau inamicul poluator numarul 1

iar comform testului lui bacemi

Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.

| Brun3tte a răspuns:

La testul gabitzei am fost :
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
iar la cel al lui bacemi am fost:
Rezultatul tau:
Ai fost Cleopatra!
big grinbatting eyelashes

| gabitza05 explică:

Comform testului dat de bacemi am fost un vestit marinar. Ai trait in Africa de Sud si ai murit de ciuma. big grin

| Brun3tte a răspuns:

Bacemi a fost mana mea dreapta laughinghee hee

| andytza a răspuns:

@bacemi si theo? hmmm... asa sunteti voi, baietii...big grin

| andytza a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Nimic'
Esti la prima ta viata. Mult succes la urmatoarele reincarnari!
Sunt cea mai mica dintre voi deci va rog, putin respect laughing

| di@n@ a răspuns:

Eu in viata anterioara am fost apa calda.

| Vizitiul a răspuns:

Conducator de tribhee hee.

| Vizitiul a răspuns:

Aveai supusi cata frunza si iarba. Crezi ca sunt intamplatoare apucaturile tale de sef? raspuns: nu!laughing

| xibalba a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Chimist in devenire'
Ti-ai inceput cariera de chimist incercand sa combini apa cu uleiul. Inca mai muncesti la asta si mai ai in derulare si alte proiecte asemanantoare.

| sticks a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Extraterestru'
Nu ti-e frica de nimic, tu ai fost acolo!

Rezultatul tau:

Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.

| andytza a răspuns:

Uite si domnu` Traian Basescu ce a fost...
In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'
Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Oul'
Nu gaina deci a fost mai intai, ci TU si numai TU. De-aia acum detii secretul absolut al tuturor lucrurilor incepute si neincepute.
La cate teste din astea am facutlaughing Am avut vreo 5 vieti pana la actuala laughing Intr-una am fost filozof; x

| AndreeA_4571 a răspuns:

Mie mi-a spus ca nu am fost nimi, a zis ca asta e prima mea viata!

| di@n@ a răspuns:

Fiind apa calda in viata anterioara cred ca aproape toti v-ati folosit de mine, exclus extraterestii si zidul chinezesc.

| sy46 a răspuns:

In viata anterioara ai fost: 'Apa calda'

Erai Regina printre ape. Toti se uitau la tine cu speranta si dorinta. Veneai rar si plecai repede. Nu-ti explica-i nicicum panica resimtita in perioada reviziei de vara, asa-i? laughing Si la testul la url-ul dat de bacemi, Cleopatra

| MissD a răspuns:

Eu am fost papadie. ce plictisitorcrying

| PauLa.M a răspuns:

@bacemi. ce zici de niste prajiturele si lapte cald, asa cum trebuie sa-i lasi lui Mosu pentru a primi cadou?

| crizantema a răspuns:

Deci la numele meu mi-a dat : conducator de osti.
La crizantema: veriga lipsa.

| NoName0011 a răspuns:

Eu sunt extraterestu rolling on the floor)In viata anterioara ai fost: 'Extraterestru'

Nu ti-e frica de nimic, tu ai fost acolo!

| NoName0011 a răspuns:

Iat la tesul lui @bacemi...Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat. laughing

| NoName0011 a răspuns:

Iar la celalalt nume al meu uite ce am fost laughing)In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'

Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haaaaaaaa, mi-e rau, cautati la "alina ", pai sunt femeie dragii mosului, am ras pana m-am spart, nb.