In viata anterioara ai fost: 'Strabunicul lui Scooby-Doo'
Ai prieteni buni care stiu ca abilitatile tale de detectiv s-au transmis din generatii. Dar ei nu inteleg de ce tii sa iti bagi nasul peste tot. Iti tot cauti snacks-urile?
In viata anterioara ai fost: 'Fulger'
Azi o arzi gen aiurea cu alti confrati ai tai.
Eu conform testului http://www.clopotel.ro/......a-131.html am fost un filozof egiptean, mana dreapta a Cleopatrei. Va recomand sa faceti si voi testul si sa postati va rog rezultatul. Am fost ou de ciocolata conform testului tau.
Eu conform testului http://www.clopotel.ro/......a-131.html am fost un filozof egiptean, mana dreapta a Cleopatrei. Va recomand sa faceti si voi testul si sa postati va rog rezultatul. Am fost ou de ciocolata conform testului tau. Scuze pentru dublu post.
@Paula, ce ai zice de un sarut pasional? De mult nu am mai primit un cadou asa de dulce
Comform testului gabitzei.
In viata anterioara ai fost: 'Punga biodegradabila'
De-abia fusesei inventata. Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21, ele ramaneau inamicul poluator numarul 1
iar comform testului lui bacemi
Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.
La testul gabitzei am fost :
In viata anterioara ai fost: 'Ou de ciocolata'
Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
iar la cel al lui bacemi am fost:
Rezultatul tau:
Ai fost Cleopatra!
Comform testului dat de bacemi am fost un vestit marinar. Ai trait in Africa de Sud si ai murit de ciuma.
In viata anterioara ai fost: 'Nimic'
Esti la prima ta viata. Mult succes la urmatoarele reincarnari!
Sunt cea mai mica dintre voi deci va rog, putin respect
Aveai supusi cata frunza si iarba. Crezi ca sunt intamplatoare apucaturile tale de sef? raspuns: nu!
In viata anterioara ai fost: 'Chimist in devenire'
Ti-ai inceput cariera de chimist incercand sa combini apa cu uleiul. Inca mai muncesti la asta si mai ai in derulare si alte proiecte asemanantoare.
In viata anterioara ai fost: 'Extraterestru'
Nu ti-e frica de nimic, tu ai fost acolo!
Rezultatul tau:
Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.
Uite si domnu` Traian Basescu ce a fost...
In viata anterioara ai fost: 'Marilyn Monroe'
Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost...
Fiind apa calda in viata anterioara cred ca aproape toti v-ati folosit de mine, exclus extraterestii si zidul chinezesc.
In viata anterioara ai fost: 'Apa calda'
Erai Regina printre ape. Toti se uitau la tine cu speranta si dorinta. Veneai rar si plecai repede. Nu-ti explica-i nicicum panica resimtita in perioada reviziei de vara, asa-i? Si la testul la url-ul dat de bacemi, Cleopatra
@bacemi. ce zici de niste prajiturele si lapte cald, asa cum trebuie sa-i lasi lui Mosu pentru a primi cadou?
Deci la numele meu mi-a dat : conducator de osti.
La crizantema: veriga lipsa.
Eu sunt extraterestu )In viata anterioara ai fost: 'Extraterestru'
Nu ti-e frica de nimic, tu ai fost acolo!
Iat la tesul lui @bacemi...Ai fost un astrolog curajos. Ai trait in Austria si ai murit inecat.
Iar la celalalt nume al meu uite ce am fost )In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: