| Skittles19 a întrebat:

Buna!
Voi ce parere aveti?
http://romaniiautalent.protv.ro/video/radu-comanescu-si- mama-lui.html
=))=))=))!
Astept pareri.
Pa, pa!

Răspuns Câştigător
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Caz tipic de mama dominatoare si baiat neiesit din "complexul lui Oedip". Oameni buni, ala sta acasa de 3 ani, "ca nu gaseste producator" pentru filmele lui. Pai la circul de 2 lei pe care l-a facut, nici nu va gasi vreodata, iar ma-sa nu face decat sa-i incurajeze prostia si lenea.

7 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Tipul acesta a fost cel mai tare laughing))felul in care se comporta.mno! cica"Eu macar am incercat, stiu ca m`am descurcat, sunt mandru"
mi-a placut, se vede ca e talentat. toti incultii DIN JURIU nu recunosc "arta", dar radu a fost GENIAL. sper sa faca si un film, va lua "oscarul"!laughing

| YepIsSuspended a răspuns:

Maica-sa parca e satana.

| AnaEindragostita a răspuns:

Saracul de el face el la sfarsit "nu ne excludeti din concurs"

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Mda...profesori care se fac de '' rahat'´ pe la televizor! Emisiunea trecuta a fost o profesoara de limba germana, acum un profesor de limba spaniola si aceasta doamna profesoara( de limba franceza parca). Ce exemplu dau acesti profesori elevilor?

Răspuns utilizator avertizat
| ? a răspuns:

O,da.
Dansul vampirului acela a fost genial.O.o
Cââââât talent.straight face
*FAIL*

| Skittles19 explică:

Buna tuturor!
Am citit raspunsurile voastre si mi s-au parut foarte bune. Parerea mea este ca baiatul respectiv daca are 3 facultati acelea sunt de tipul celor unde se dau diplome "pe pupe". Adica dupa o gramada de ani de studiu o joaca prosteasca de gradinita nu defineste un copil care este pregatit sa devina ragizor. Cat despre mama sa, cred ca este tipul de femeie care nu stie cand trebuie sa se opreasca, nu are simtul ridicolului. Va vine sa credeti ca acea femeie preda la o scoala unde este lasata ore intregi cu copiii? Dar, a doua oara cand a venit (nu am gasit sa va arat un filmulet), a luat iar Cola de la juriu si a venit si copilul si a facut la fel. Asa mama, asa fiu. Ma rog.
Pa, pa!