| daniell_3799 a întrebat:

vreau niste ideei de farse traznite pentru niste colegii cu care o sa merg la munte.si baieti si fete.mcmc.dau funda

4 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pai,pasta de dinti pe clanta (poate fi si unt,margarina,gem etc.),daca vreunu adoarme in tren,autobuz imprumuta un ruj,un creion pentru ochi si machiaza-l.
ai putea sa iei cu tine niste baloane/pungi pe care sa le umpli cu apa si sa arunci dupa ei,poti sa ii sperii noaptea,ideea lui @GiulyGiuly este ff buna happy.
poti sa le furi obiecte,apoi sa „reapara" ca din senin,tot atunci cand vrei sa ii sperii.
seara, ii poti uda in timp ce dorm, ca si cum ar fi facut pipi pe ei
sa pui alarma de la telefon sa sune la 3-4 dimineata (da nu la cei din camera ta).
poti lua niste gandaci,paianjeni,sau alte insecte din plastic si sa ii pui la masa,prin hainele lor, in par, etc.

sper ca te-am ajutat!

| BogdyBogdan a răspuns:

Eu cand am fost intr-o tabara recenta un prieten si-a adus laptopul si ne'am uitat la Scream 4. (personajul principal era o femeie cu o masca de fantome si un cutit in mana). dupa film ne'am culcat toti, dar eu m-amtrezit si mi-am pus un cearsaf alb pe fata si am luat in mana un bat laughing.bai deci s'au speriat laughing

| Karizma a răspuns:

Poi,fa o alianta cu inca 2 prieteni apoi le propui sa faceti o "petrecere in pijamale" ca sa zic asa. Apoi dupa ce a trecut vreao juma de ora de jocuri le propui sa spuneti o poveste de groaza(daca vrei pot sa te uiti dupa povesti pe www.spectrulrealitatii.ro)apoi tu si ceilalti prieteni din alianta zicei o scuza sa plecati din camerasa va pregatiti,dupa va duceti bocaniti prin pereti si ii speriati,si o tineti asa mai mult dupa unu din voi se due si le spune celorlalti sa se prefaca, ca tu ai disparut, si dupa un timp apari ca si cum ai fi posedata si ii sparii mai rau si tot asa pana incep sa tipe de le sar capacele:)):))
Ai incredere la mine a mers de minune

| inghetataaaaaa a răspuns:

Pai iei ceva mare si pui peste fete in pat.si pa baiety le faci farsa clasica cu pana si busteanul