| DroGuleTz a întrebat:

Buna :X:*
As vrea si eu sa aud de la voi niste povestioare trasnite pe care vi le aminti fakute la scl cand erati cu prieteni sau ceva de genu dau fundita si voturi :X:*

Răspuns Câştigător
| nikolikky a răspuns:

Eram prin a cincea.Io aveam cartea de franceza in mana si vroiam sa invat cand ii vad pe niste prieteni batanduse cu frunze(moarte noastra sa ne plesnim cu frunze) si zic eu mai tare:"Stii ceva? Da-o-n masa de franceza! Ma duc sa ma joc!" si profa de franca era in spatele meu. laughing
Alta a mai fost cand fumam in baie la fete prin a opta si era sa ne prinda profesoara de romana a colegutului meu adica femeia de servicilaughing
Pria a saptea stigam pe hol la femeia de servici:"Hei! Room service!"
Cert e ca aveam boala pe ea, bine...era o tanti trecuta de 50 de anilaughing

2 răspunsuri:
| D0zzz a răspuns:

Deeci,prin a 5a, cand eram in ora de tehnologie, iar doamna ne vorbea despre mancare, toate bune si frumoase, ne era deja pofta la toti, si se facuse liniste pentru 5 secunde. In momentul acela PZZZ, se basise una. Pfoaa laughing

| Ziiziii a răspuns:

Intr-o zi eram la scoala, iar colegul meu de banca s-a razbunat pe o profa.A luat din gura guma si a lipit-o de scaun.Iar toti radeau asa ca am fost cu totii pedepsiti cu un test.Iar eu in loc de numele meu am scris numele profeilaughing...Dar tu ce ai facut?big grin