A 14 treapta urci pe a vietii scara, eu iti urez din partea mea sa ajungi la suta toamna, iar cind vei privi inapoi pe treptele urcate sa nu vezi urme de noroi ci doar frumoase fapte.LA MULTI ANI prietena draga!
Sa mergi pe un drum numit "VIATA"! Sa te impiedici de un ciob numit "NOROC"! Sa cazi intr-o prapastie numita "FERICIRE"! Si sa culegi o floare numita "IUBIRE"!
Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca Soarele sa-ti ofere caldura si lumina, Ploaia curata- liniste sufleteasca, zimbetul oamenilor- incredere in sine, zilele anului -prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!
Acum 20 de ani, intr-un anumit spital s-a nascut un ingeras, acel ingeras esti tu, fie ca flacara din torta fericitii sa arda langa sufletul tau, fie ca ploaia de ingerasi de sus sa vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vietii sa-ti fie presarat cu petale de trandafiri, fie ca luna si stelele sa aprinda in inima si sufletul tau, doar dragoste si fericire!, dar sa n-o mai lungim... aaa, era sa uit, ai imbatranit cu un an...LA MULTI ANI
Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna. Un zimbet la fiecare lacrima. O binecuvintare la fiecare pas si bucurie in fiecare zi.
Sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa ai in viata ta priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite, sa daruii celui ce iubesti doar clipe fericite. La multi ani Andreea(aici treci tu numele ei) apoi ii scrii ''ai fost o prietena adevarata si prietenia trece si prin foc!
Salut! Astazi te-a bagat cineva ori nu? Fiindca nu te-a bagat nimeni te bag eu intr-un ocean de dragoste, noroc si de sanatate...Nu fi trista.zimbeste...La Multi Ani! si sa fii fericita
Lovite-ar trenul fericirii
trasnite-ar fulgerul iubirii
sa-ti cada-ncap un sac cu bani
si desigur LA MULTI ANI
sper ca ti-am fost de ajutorla multi ani si din partea mea prietenei tale
Julyly2089 întreabă: