| Geanin a întrebat:

Buna ziua T/A! Eu astazi de dimineata am intebato pe mami de unde vin copilasi si mi-a zis din vagin. Ne stind ce insemna vagin am mers la biblioteca si am citit o carte. Apoi am adormit si m-am trezit intu-n loc foarte ciudat rosu care mirosea a peste. Am mers si m-am luptat cu niste cavaleri, apoi am ajuns la regina care mi-a spus ca sunt in vagin. M-am simtit atat de bine. Eram primul homo-habilitis de acolo! Si apoi m-am trezit la spital unde scria "Psihiatrie" ori cum nu stiu ce inseamna asta, dar doctoru imi da paleme, toto oameni de acolo sunt batuti cu lantu, pe mine m-au violat. Deci ce sa fac? Cum sa ajung din nou in lumea "Vaginului'?

13 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Hai cu mine la bibliotecă.

| zurick a răspuns:

Te-ai dus la biblioteca, du-te de data asta intr-un canal(ai incredere! de fapt fa unde ce te doare)

| єχcєєℓ a răspuns:

Băi tu ai intrat în anus.Cum poți respira acolo? Drumul e lung băiete... mergi în partea opusă și ai grijă să nu rupi "poarta" când penetrezi.

| suităr a răspuns:

Sunt total de acord cu Naur...Nurt...Naruto!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Mi-e lene să citesc.

| W3R4 a răspuns:

Mai întreab-o pe mami unde e drumul... poate îţi arată ea...zic si eu.

| Naяutσ a răspuns:

Si apoi te-ai trezit ca numai ai danone, nu? raised eyebrows

| Neverwas a răspuns:

Morala: Bibliotecile nu sunt pentru toti.

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Apoi te-ai trezit si ai vazut ca ai marijuana in mana. Corect? laughing

| Anisia170 a răspuns:

Cu ajutorul alcoolului si a cocainei..indata ce ai luat o supradoza din ambele te vei trezi din nou in lumea vaginului iar daca nu merge mai ia o supradoza si tot asa. sper ca ti am fostde ajutor

| LorenaAnca a răspuns:

Are you kidding me?!

| LเttlєNєкo a răspuns:

Fumeaza niste buruieni!

| viorezu a răspuns:

Hahahahahahahahahashhahhahahahahhahaahahahahahahahaahahahahahahha asteapta te duci iar la biblioteca imprumuti carte si dormi