Ourwold este un joc "super", un joc internaţional şi foarte distractiv.
Dupa ce îti faci un cont, ceea ce nu este foarte greu, poţi începe jocul.
Pentru a face "level up"(nivelul următor), ai de furca cu nişte flow. Poţi face flow dansand (bineinteles paşii ti-i da jocul, la fiecare level up primesti paşi de dans noi, chenarul în care gaseşti numarul de flow facuţi se afla în partea stângă, in josul ecranului ). Poţi face flow şi jucând jocurile de la "games", unele dintre ele sunt foarte distractive ( parerea mea :d)
Dacă vrei sa ai "gems" ( diamante ) trebuie să devii " resident "; bineinţeles asta inseamna să dai bani reali, sau poţi folosi coduri pentru gems; acestea apar săptămânal (de obicei un cod are 10 gems ).
Cu ajutorul banilor ( coins ) îţi poţi cumpăra haine sau mobilier pentru casă (condo), corespunzătoare pentru fiecare nivel.
Tot prin intermediul gems’ilor poţi să dai/să primeşti cadouri (fie haine-clothig; sau pentru casa-mobilier).
Ce trebuie sa mai stii!
În fiecare lună apare câte ceva nou!
Codurile pentru gems le poti folosi numai daca ai instalat toolbar-ul Ourworld.
Level-ul maxim este 100.
Poti intra intr-un Crew, iar la sfarsitul lunii poti primi diverse cadouri, in functie de cati gems s-au strans in crew in luna respectiva.
OurWorld este un joc de pe www.miniclip.com care este un gen de ClubPenguin.
acolo trebuie sa dai bani reali ca sa iei imbracaminte si sa-ti iei casa so s-o mobiliezi. Baga id-ul meu: piciul.metinist@yahoo.com
Si sa stii daca vrei sa faci flow mai repede bagi codul test-mode 42 si pe urma cryptobiologistsi il bagi in fiecare zi si iti da 9 si tot asa dar trebuie bagi in fiecare zi si ca sa faci gems poti sa iti faci facebook si vine cod in fiecare saptamana adica luni seara vine mereu si e super misto jocul
Deci e test-mode 42 si cryptobiologist il bagi in fiecare zi acolo unde vb cu prietenii
Buna!
OurWorld este un joc misto, care daca joci outin de indragostesti de acel joc si nu vrei sa mai iesi de pe el, poti sa iti creezi cont, si sa treci nivele, nivelele se trec facan flow iar flow se fac dansand, sau facand diferite actiuni. Eu sunt level (nivel) 76, si sunt de 2 ani pe ourworld, am fost si resident pentru un an si vreau sa zic ca am trecut prin toate etapele si cunosc foarte bine jocul. Nivelele se trec greu, pentru ca din ce in ce ai de facut mai multi flow. Gemsii ii faci din coduri care apar lunar, sau poti sa cumperi cu bani reali prin telefon, card. Imbracamintea o poti gasi sa o cumperi si cu gemsi si cu coins.
Sincer ow (ourworld) e un joc supe si cam spune tot numele sau e un joc realist si super --- add me numele meu e 1ButterflyGirl1 am lvl 23, deocamdatha codurile de gems acum nu se mai gasesc saptamanal ci doar lunar si trebuie sa le cauti pe internet deoarece bara toolbar iti da acum doar coin code care iti da un coin fountain in invertory.ala iti da lvl care il ai ori 1000 coin (ex. daca ai lvl 9 primesti 9x1000 coins adica 9000 coins)
OurWorld este un joc foarte superb si iti faci cont,vorbesti,te imperechezi, faci levele,are foarte multe jocuri,te imbraci, te duci la teatru,curse de animale, iti facicasa, adaugi prieteni.Pe mine ma cheama EuPisik12dec pentru ca pe 12 decembrie e ziua mea si are level 13 si un pic.Mai am un cont care ma cheama AndutaRomania de level 5 care l-am facut azi pentru a vedea daca pot sa castig gems cum a raspuns cineva de la o intrebare dar vad ca nu a mers...Bafta poate daca iti faci cont ne vom intalni si apropo sa imi dai mesaj.Succes! Pupici multi
Theangelz, Eu joc OurWorld de 3 ani, si nu trebuie bani reali ca sa cumperi haine )))))))))))))))))) si mobila ))))))))))), Doamne, daca n-ai jucat, sau ai jucat ( dar nu ai stiut ) nu tasta ca cumperi cu bani reali
Buna
Daca stiti cum sa trec la lvl urmator la ourwoeld spuneti-mi va rog
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: