Nu poti impiedica inceperea scolii, imi pare rau sa iti zic asta.eu o astept cu nerabdare.eu trec MAINE in clasa a 5a cu toate ca am 10 ani (m-a dat de la 6 ani in loc de 7)
Eu am trecut clasa a 12-a si crede-ma ca acum 5-6 ani gandeam ca tine insa acum nu vreau sa se termine
Bafta
Prefate bolnava... Baga si tu ca iti ie greata si ca te simti ametita. Si roaga-i sa iti faca un ceai cald ca te doare gatul. Cand il aduc bagi termometru in ceai pana se face cam 38-39. Si asa sacapi cateva zile ca faci tot asta... Sper ca te-am ajutat.
Hei.
Şi euu sunt terorizată de chestia asta cu începerea şcolii. dar m-am obişnuit cu ideea că oricum o să înceapă, indiferent că vreau sau nu.
Nu, nu aştept cu nerabdare. aş amâna cââât mai mult ziua asta.
Sunt în clasa a9a. cel mai tare mi-e frică de chestia asta cu, colegii noi. adică nu cunosc pe nimeni şi.e aiurea. x_x
Revenind la prima întrebare. . nu prea ai ce să faci.
Te pup. şi. baftă la şcoală. b-)
Ca sa nu mai inceapa scoala pentru tine va trebui sa mori!
Succes.!
Eu astept sa se termine. :-s
Clasa a 7a
Te arunci de la etaju 9 sau iti tai gatu daca te trezesti inseamna ca nu ai scapat dar daca nu te mai trezesti inseamna ca esti liberasa iti traiesti viata fara scoala
Gandeste-te asa:fiecare zi de scoala care trece, te duce mai aproape de clasa 12-a, cand vei scapa de scoala.
Moarte! nu am nici eu kef...ps intru in a7a. chimie aoooleuuu... avem in scoala niste profi de nota 1 cu felicitari:@urasc scoala
Trec a 8a. Si urasc scoala mai mult decat orice. Oare daca am asculta toti leidi gogu poate ca scolii i-ar placea si apoi s-ar imbraca precum gogu, in carne! Si apoi o mananca animalele...
Abia aştept să văd că pui o întrebare pe la sănătate:
"Bună! Uitaţi, eu nu am mers la şcoală pentru că mi-a dat cineva o idee pentru a scăpa de ea, şi a reuşit! Ei bine, după aproape 1 an de când am lipsit de la şcoală, ei bine, ştiţi, am stat cam mult la calculator şi au început să-mi cam putrezească mâinile pe tastatură. Apropo, dacă singura soluţie ar fi şcoala, mai bine le las să se facă oase, că aş arăta mai trendy. Ce părere aveţi?"
Clasa a7-a.
Kalyn întreabă:
Julyly2089 întreabă: