Eu am trecut a5a,daca as putea m'as teleporta in timp sa fie din nou 17 iunie.
Micuta pitzi in devenire ce esti,scoala nu inseamna numai teme si invatat, oricum ai nevoie de chestile astea daca nu vrei sa fi o proasta.Dar acum tu faci cum vrei, daca acum ti-e greu sa vezi mai tarziu cum e
Io zic ca nu ai incotro
eu sunt pe a 12-a anul asta si am si bacu
ai sa vezi ca trec repede anii de scoala
Si eu trec a7a...
Eu mereu ma bag in frigider cand am o problema, deci... ma bag in frigider si nu mai merg la scoala!
[ T/A ]
Trec a5a da gaseste si tu o trupa de castori ca sa-ti manance scoala, simplu si la obiect
Trec a 8-a. eu zic sa pui o bomba sub sc . si dai vina pe fantoma lu bin laden
Nimanui nu-i place scoala dar daca o luam pe dorinte gen:" sa speram ca saraceste statul si nu mai plateste profesorii... " degeaba ne luam de rromi ca nu-s muncitori ca si noi suntem lenesi de-o sa ajunga sa ne doara. In primul rand, statul e oricum sarac, ca ma mir ca Romania asta mai e in picioare, de fapt banii statului is putini, ca oamenii care se ocupa de el tot scot bani si din c.ur dar numai la bugetul romaniei nu-i baga... in fine, e ca si cum v-ati ruga sa fiti prosti. Vrei sa fi cersetoare? Crezi ca dintr-o pensie de parinti si alocatia copilului se traiestein viata? Nu ai si tu vise si aspiratii? daca ar fi dupa noi, jjumatatea copiiilor din Romania ar renunta la scoala daca ar putea. Normal ca suntem unde suntem daca ne postam griji de genul asta pe vreun site. Ce raspunsuri vrei de la noi ca sa stai acasa? Mai mult te dai in spectacol cu intrebarea asta, ca la scoala maine tot te duci.
Nu iti zic sa te,, ucizi" sau sa te,, prefaci bolnava", dar iti zic sa te lasi de scoala daca tot o dispretuiesti atat.
Da, astept inceperea scolii, e nasol acasa.
Daca e un cosmar scoala, renunta la ea.
Nu te mai stresa.Serios.Nu e un capat de lume sa incepi scoala.Nu sunt tocilara, trec in a X-a si crede-ma ca nu e o placere.Am de dat 4 teze pe semestru si teste fara numar.Nu prea ai ce face ca sa opresti scoala decat sa vorbesti cu Dumnezeu si sa vina Apocalipsa.
O sa vezi ce fain o sa fie sa stai cu colegii tai.Sa razi de profi la ore, sa te chinui sa copii, sa te treaca transpiratiile la teze si teste.E funny.
... sa speram ca saraceste statul si nu mai are bani sa plateasca profesorii, sa intram in cat mai mute greve, sa se schimbe profesorii cat mai des (deoarece o vreme o sa ne cunoastem cu ei nu facem ore), ne intelegem cu colegii sa chiulim in grup cat mai mult, chiul si singur, invata sa fii smechera, sa treiesti pe pielea altora (pui colegii sa te ajute la teme, teste etc ) daca n-ar fi fraierii n-ar traii smecherii corect? si sa speram ca poate o sa inghete anul scolare de ce nu?, si incearca sa iti ocupi timpul in care esti la scoala cu diferite activitati dar ai grija cand e de invatat invata ca nu iti strica... si apropo ma trec pe a 9 a si nu tare ma ingrijorez deoarece am sa fac ce ti-am scris mai sus funda daca vrei...
Eu zic sa aduni mai multi colegi si sa dati foc la toate scolile din Romania.Succes cu asta
Nai ce face nici mie nu imi place da ma gandesc ca anul o sa treaca repede
PS trec a 6 a
De ce e scoala un cosmar? Ce te pune sa faci la scoala? Sa muncesti, sa te prostituezi?
Kalyn întreabă:
Julyly2089 întreabă: