Daca nu e bunicul ci o viitoare eventuala bunica se pune?
A fost o data, ca niciodata, un baiat pe care il chema Umbra si caruia ii placeau mult povestile. Intr-o zi el a gasit un loc in care si-a strigat in gura mare nevoia de a asculta o poveste. Unii, binevoitori, au incercat sa-l indrume, altii sa-i faca un rezumat la o poveste cunoscuta. Totusi el era inca nemultumit de raspunsurile date. Atunci s-a ivit, dintr-o data, o femeie nici frumoasa nici urata, nici tanara nici batrana, care a inceput sa-i spuna povestea lui Umbra in tara lui TPU. Umbra o asculta si incet incet isi amintea si alte povesti pe care le auzise de cand era mic. Si asa in Tara lui TPU s-a nascut o noua categorie de intrebari "Cine stie cea mai frumoasa poveste pentru cei mici". Umbra asculta si femeia ii povestea ceea ce auzise de pe la altii. Umbra ajunse intr-un loc virtual, frumos colorat, in care i-a intalnit pe QaQa, pe AlQaeda, xXblAcKaNgeLXx, Bujie, AnaDee, Rockelle75, AntonG si Rroxi44. Aici a incercat sa dea de Batrana Sfanta Vineri, doar ca era Marti si n-a cautat-o unde trebuia. Atunci a stat pana s-a facut Miercuri si s-a dus la Sfanta Miercuri sa-i dea o cute si o oglinda, ca nu se stie niciodata pe cine intalnesti. Cutea este pentru dusmani, iar oglinda pentru ca sa arati bine la intalniri pe nepusa masa. Si uite asa incetisor se apropia de sfarsitul saptamanii cand urma sa-l intalneasca pe bunicul care sa-i spuna cea mai frumoasa poveste din lume. Si-am incalecat pe-o sa si ti-am spus povestea asa, si-am incalecat pe-o pruna si n-a fost mare minciuna.
Ed, Edd şi Eddy stă teau într-un boschet şi se ascundeau de surorile chencăl.
Stii care e cea mai scurta varianta a Scrisorii a III-a?
"- Tu esti Mircea?
- Nu."
Totusi, se pare ca exista una si mai scurta:
"- Hm?
- M-m..."
Julyly2089 întreabă: