Buna, Mosule!
Mai traiesti? Nu te-am vazut de ceva timp...
Nu vreau multe. Daca vei putea sa faci rost de niste fericire pentru mine, esti cel mai tare (am fost cuminte)! Nu-mi trebuie multa, doar atata cat sa-mi ajunga pana la anul, cand iarasi o sa-ti scriu o scrisoare. Dar daca ai chef, nu m-ar deranja, daca mi-ai transfera in cont vreo cincizeci de mii de euro (promit ca-ti fac cinste cu lapte si cozonac, am si bere, daca vrei, pot sa-ti fac rost si de o craciunita (blonda? bruneta?)).
Mersi anticipat (poate dorm, cand vii, si n-apuc sa te multumesc)!
Sa ai grija de tine, Mosule (si de sacul cu daruri)!
P. S. ai grija sa nu faci multa galagie, cand ajungi, ca sa nu-i trezesti pe vecini (imi vor face capul calendar).
P. P. S. daca ai o adresa de e-mail, te rog sa mi-o lasi, ca la anul sa nu-mi mai bat capul cu timbrele, ci sa rezolv totul doar cu ajutorul unui mause.
Sa-mi aduca un sac de funde ca vad ca am ratat-o pe asta! Chiar asa, eu de ce sa nu cersesc funde, funda, funsite, fundilici, fundulite, fundulete ca doar e la moda aici!
Orice aduce Mos Craciun daca e din suflet e bine primt, am fost cuminte anul asta si oricum stiu ca o sa primesc ceva frumos deoarece asa a fost mereu, intotdeauna am fost multumita!
Draga mosule, mi-as dori ca tu sa dezvalui tuturor copiilor ca nu existi...Cu drag, TeO
Draga mos craciun
Am fost cuminte(cel putin in ultimele 3 zile)asa ca doresc muuuuuult de tot sa imi aduci pe o foaie raspunsurile la testul ala afurisit de chimie! Un laptop nou ca celalalt a primit un pahar de suc si la varsat si mi-a spart si paharuce pahar de cacao maii adul am zis pahar original Tebi nu chinezarii!Bluza aia cu negru si cu capu roz de craniu ce mama nu vrea sa mi-a ia!:
Draga mosule!
Vreau sa-mi aduci 1 tel nou sau 2 jocuri de play station2(alege u).
Am fost cuminte anul' asta, nu-i vina mea ca capul acelei fete s-a spart, eu am aruncat piatra vantul ia modificat traiectoria si a lovit-o-n cap(glumesc).
Vreau sa iau note mai bune ca nu-s genu tocilaru clasei, invat/citesc cam cand vreau.
Draga mosule, imi doresc liniste. M-ai mintit in fiecare an ca mi-o aduci pe cucoana Liniste in spate si nimic...esti smecher?
@dan3farafrica, sa inteleg, ca ti-a placut scrisoarea mea pentru Mosu...
Mersi pentru apreciere! O seara placuta!
Mosule du-te dracul de bulangiu ce esti ca te-am asteptat si n-ai venit, pn acum am fost cuminte da de acum inainte nu, nu mai pun botu la vrajelile tale si sa dea dracul sa te prin pe aici ca iti tai pletele, ai auzit
Julyly2089 întreabă: