Moamaaaaaaaa... ce k lumea sunt! O sa le dau plozilor la scoala sa-si incurce limbile cu ele inainte de a si le incurca pe frantuzeste.
Sau vreti drepturi de autor?
Sunt de acord cu tine insa fara "Ca care", ca am sa fac in curand panza de paianjen la fund, pentru ca nu voi mai avea ce manca.
@ardnaxur1961, sigur ca nu vreau drepturi de autor, ca nu sunt ale mele
si...@ivyla stiam si eu ca am facut cacofonii, dar oricum, eu va iubesc pe voi ca cartea scrisul, ca capitanul corabia, ca cafeaua ibricul, ca catelul pisica[]
Pleaca ca te musca cainele,
Vezi ca cazi voi si-ti rupi mainile
Mai bine inainteaza inante
Daca vrei ca cainele sa nu te muste!
Pe loc mi-a venit (cred ca se si vede )
Tot am zis sh-am zis c-oi zice
Dar de zis eu n-am mai zis
Nici n-am zis? nici n-oi mai zice
C-am sa zic c-am zis? c-oi zice
S-a suit capra pe piatra
Si-a crapat piatra in patru.
De s-ar sparge capul caprei
Cum s-a spart si piatra-n patru
7) S-a intamplat o intamplare unui tamplar. Un alt tamplar care din intamplare auzise intamplarea intamplata tamplarului, s-a dus sa vada ce s-a intamplat tamplarului si din intamplare s-a lovit de tampla tamplarului.
* Arhiepiscopul din Constantinopol a incercat sa se dezarhiepisconstantinopolizeze
* Capra neagra-n piatra calca,
Cum o calca-n patru crapa!
Crape capu caprii-n patru
Cum a crapat piatra-n patru!
Capra neagra calca-n clinci,
Crape capu caprii-n cinci
Cum a calcat capra-n clinci.
Capra paste langa casa
Capu caprii crape-n sase!
Capra noastra n-are lapte
Crapa-i-ar coarnele-n sapte!
Capra-n piatra a calcat
Piatra-n patru a crapat,
Povestea s-a terminat!
Boul breaz barlobreaz lesne-a zice boul breaz dar mai lesne-a dezbarlobrezi barlobezitura din boii barlobrezenilor
Ce imi mai placeau cand eram mica...:X:X:X:X
Un cocostarc s-a decocostarcarit la o decocostarcarie de decocostarcorit cocostarcii
Pânã când a cãrãmidãrit cãrãmidarul pe cãrãmidãriþã, a cãrãmidãrit cãrãmidãriþa pe cãrãmidar.