Oleleeeee, tanti a facut partz sau dublu pi?
Prima varinată.
Paguba-n ciuperci, daca facea pipilica era pericol de inundatie
1. Vreau să-ți zic [,] că dai niste răspunsuri foarte haioase.Chiar readuci T/A pe linia de plutire
2. Se pune un moș beat cu BEEEP la vedere? Eram afară, in pauză... când trecea pe drum
Ihhhhh, cred ca asta era din povestea Punguta cu doi bani, isi ducea cocosul la plimbare
Trebuie sa facem asa ceva, nu mai e putin si incepe scoala, mama ei cu cine a inventat-o!
Ce vrei mă?
Eu am parte mereu de aşa ceva şi totul doar din cauza lui tata.
Dar e comic.
Palmoace? eeee... Auzi mai nenea tata san a lu' 六兆年と一夜物語, daca da mama naiba sa mai aud ca esti comic cand dai omor la copii ne suparam, inteles?
Măcar tu înţelegi ceva din ce ai scris?
Nu stiu cati ani ai dar eu puteam sa fiu si mai pici decat tine si intelegeam
Atunci te felicit. Dar să ştii că n-are nici un sens, de asta te-am întrebat ce te-am întrebat.
Te contrazici singur
Mă bucur.
Fie ca tine, pace?
Da, că măcar tu ştii că îs băiat :X
Esti baiat? atunci de ce ma pupi mai, vrei sa ne iasa vorbe?
Un obicei ciudat al meu e sa miros mereu mancare inainte s-o bag in gura
Si tu? ))
))
Şi eu la fel
Bun obicei, sa nu uiti un sfat de la mine, cand vrea un baiat mozol sa-l pui sa sufle ca sa vezi cu ce ai de-aface
Dar nu este o gluma ca tot ce bagi in gura trebuie sa fie mirosit, nu mai suntem copi care sa nu stim asta
Am facut'o odata.
O do..doa.doamna nu nu avea chi chiloti in autobuz si si avea o fusta scurta si s a aplecat sa isi i a geanta de jos. Si am vazut ce era sub fusta. Si eu si toti colegii mei ( eram la scoala altfel). A fost trist.
Trist era daca ar fi fost domn dar e buna si-asta
A da.
La noi s-a intamplat la fel cu o colega la ora de sport, iar baietii repede se holbau
Obicei ciudat...Cred ca atunci cand vezi un baiat/fata dragut/a,etc, etc, dar cand vorbeste...ori vorbesti cu bordura, ori cu persoana respectiva, e acelasi lucru Habar n-am.Altul nu-mi vine in minte acum
Chiar ca-i tare
Mda,asa-i? Altceva chiar nu mi-a venit