Cu toata sinceritatea spun ca-mi place berea, mult! Asa s-a facut ca intr-o seara de vineri sa ma aflu la o poveste cu vecinii intr-un bar, ei cu berile cu toate cele se simteau bine, eu mai eram cu o prietena si propune ceva : Hai sa ne luam si noi bere! zis si facut. luam berile si bem ce bem si asta nu mai vrea si imi ofera si berea ei mie. nu refuzam nimic. beau berea mea, berea ei, inca o bere, si mai jumate. si cum nu duceam mult am fost gata! mort! imi aduc aminte doar secvente din seara aia! stiu doar ca ma chinuiam sa beau bere, pentru ca nu putea de tigara si imi imaginam ca vine spre mine sa ma arda. ca fugeam la baie ca disperatu! si bineinteles un prieten de al meu dupa mine sa nu raman undeva pe drum. si o data fug la baie ajung in fata wc-ului si plonjon ca in piscina! am dat cu capu de gresie de wc, am vomitat tot ce am baut. si tot asa pana cand m-am trezit in fata usii! cu prietena meu langa mine care ma sustinea. Stiu ca va citi asta si ii zic doar atat :iti multumescc! si a 3-a oara cand ne bagam la o bauta promit ca te fac muci!
Multumesc la fel! :* Sa-mi spui ce-ti aduce Satana ala
Nu-mi aduce nimic ca am fost rea si l-am suparat .
Foarte bine! frumos din partea ta! meriti un :*, ce spun eu unu`. meriti :*:*:*:*:*::**:*::*:*:* muuulti
Mersi de consolare
La mine vine zilnic cineva X-( si ma goleste la sticle m**tii lor de betivani, ca eu abia azi am baut jumate de pahar
E bun si ala pentru o fata
Bine,bine dar totusi...asta se numeste nesimtire din partea lor
Julyly2089 întreabă: