Dascununa-ma parinte
Ca am fost tanar fara minte
Nici mustata nu m-o dat si tata m-o insurat
FORTA BIHORUL: http://www.youtube.com/watch?v=p24IflxJRww
Pe tanti Morcovescu.
I-am plănuit deja asasinarea.
Îi plac morcovii, asta e clar şi ne putem folosi de aspectul ăsta. Cumpărăm nişte legume dintr-astea şi i le lăsăm la uşă lângă un bilet - "Exclusiv pentru masturbare".
Ea nu va rezista tentaţiei, îi va apuca cu impertinenţă şi va fugi înăuntru, lăsând în urmă o usă larg deschisă. O greşeală fatală.
Anca, ţie îţi revine partea mai grea: trebuie să te strecori şi să-i bagi în spatele-i subţire un pumnal (da' s-o faci rapid). Vezi să nu scapi obiectul crimei atunci când o vei vedea în acţiune, cu 5 morcovi deodată, împingând înfocată (văleu, am făcut rimă). Dup-aia îi tai ţâţele ca să mi le dai mie; şi nu mă întreba de ce.
Sau o putem mânca pe tanti a mea, după cum a spus şi ea (văleu, iar am făcut rimă, dar nereuşită).
Ce mai faci, morcovel?
Ma intreb de ce animalele nu au parte de o inmormantare asa cum se cuvine. cu coliva si lumanari, eventual si o cruce. am manca in memoria lor. ce pacat... dumnezeu sa l adihneasca pe bunul meu prieten tigrut. acum imi pare rau ca nu i am facut coliva. ce idee buna mi a venit
Ceea ce zici tu aici e aşa trist! ((((((((((((((((((((((((((((((
Venerabilul întreabă: