Pai, draga Bubiko nu stiai ca catelusa Hannah Montana si-a spart nasu`? S-a jurat sa nu mai concerteze in viata ei! Dar daca esti fana infocata iti facem rost de un bilt.
P. s. Hannah Montana nu mai vinde bilete. e leftera! Asa ca ea mananca hartie igienica ca sa reziste crizei financiare!
Nu te supara... Hannah Montana canta absolut ORIBIL! Si nu cred ca o sa aiba concerte prin Romania, iar daca o sa aiba biletele o sa fie in jur de 100-200 lei
Cand o sa fie foametea in lumee...Va sosi si draga noastra Hanna Montana! Biletu` 2 lei
Heeeii, salut, Bubico PROASTO! Hannah Montana nu exista, nici nu e o mare vedeta! Deschide-ti ochii catre orizontul real! Hannah Montana e o proasta ca tine. App, de ce iti place asa mult?! Aaa, bineinteles, TURMA! Mda...hai viseaza in continuare la o vedeta IMAGINARA!
Hannah montana va sustine ultimul concert de adio undeva prin preajma asta sau mai incolo. ultimul sezon 4 va fi ultimul care sa filmat in ianuarie anul acesta.in romania a ajuns la jumatatea sezonului 3.recunosc ca imi place si mie hannah montana si miar place sa merg la ultimul concert de adio.in america va fi concertul fii sigura de asta si cred ca in los angeles
Hannah montana va sustine ultimul concert de adio undeva prin preajma asta sau mai incolo.ultimul sezon 4 va fi ultimul care sa filmat in ianuarie anul acesta.in romania a ajuns la jumatatea sezonului 3.recunosc ca imi place si mie hannah montana si miar place sa merg la ultimul concert de adio.in america va fi concertul fii sigura de asta si cred ca in los angeles
alexutza4youaly întreabă:
ioana_9142 întreabă: